Mi a baj a feminizmussal, sokadik fejezet

Házasságról vitatkoztam feministákkal, mondjuk minek.

2018. október 11. 17:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Társasház méretű hullámokat szelnek a szörfösök Portugáliában VIDEÓ Nazare partja minden év végén megtelik hullámlovasokkal.
Eláruljuk, ki nyerte a Csak show és más semmit Tíz epizód után végéhez ért a Csak show és más semmi, hat nő és hat férfi versenyző kűzdött meg egymással, a showkirály(nő) címért, ami végül Vastag Csabára szállt.  A showkirály a megelőző adásokban négy alkalommal diadalmaskodott.
Lesz hadserege Koszovónak A döntés növelheti a feszültséget a koszovói albánok és szerbek között.
Trump volt ügyvédje lehazugozta az elnököt Most szólalt meg először, mióta elítélték, rögtön bele is rúgott volt főnökébe.
Érzelmes vallomás: Tatár Csilla meghatódva vallott csapattársairól Tatár Csilla hálás volt, hogy a légtornász feladatot Szandival, Babettel és Alexával adhatta elő, mert elárulta, nagy harmónia alakult ki köztük. 
Magyar László Afrika-kutatóra emlékeztek születésének 200. évfordulóján Szombathelyen Nemzetközi tudományos emlékkonferenciát rendeztek pénteken Magyar László Afrika-kutató születésének 200. évfordulóján szülővárosában, Szombathelyen.

Top hírek:
Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor A Népszavának nyilatkozó alkotmányjogász szerint két jogelv is sérülhetett a módosítás elfogadásakor.
Olcsóbb lett a gázolaj A benzin ára nem változott.
Hogyan juthatnak ki az olimpiára a női kézisek? Az Európa-bajnoki 7. hely nem garantál semmit, de elég kedvezőnek tűnik most a helyzet ezzel is.
A Dunántúlon már havazik Estére az ország többi részére is megérkezik a hó.
Gáspár Evelin kidobta a párját 2 évig élt egy megalázó kapcsolatban Gáspár Evelin így tette túl magát a szakításon.
Bezár a Heroes of the Storm profi ligája Szomorú reggel lesz ez a Heroes of the Storm-rajongóknak.