Egyre több erdészeti út nyílik meg a kerékpárosok előtt

Bitay Márton elmondta, hogy az állami erdőgazdaságok az elmúlt években csaknem 20 milliárd forintot fordítottak közjóléti beruházásokra.

2018. október 11. 18:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Ma 13 órakor kapcsoljatok a FIX TV-re! Parc Fermé: Ma 13 órakor kapcsoljatok a FIX TV-re!
Botrány, mi lett a Melrose Place dögös színésznőjéből - Így fest ma Lisa Rinna Teljesen szétműttette az arcát.
Túl a sövényen - december 22., szombat, 18.00 Itt a tavasz, Verne, a teknőc és erdei barátai felébrednek hát téli álmukból, és indulnának élelmet gyűjteni a jövő télre. Igen ám, de valami szörnyűség állja útjukat. Hatalmas. És zöld. És félelmetes. És csupa levél. És mégsem a postás bácsi. Hanem a SÖVÉNY. A sövény, amely keresztülszeli birodalmukat, és a túloldalán immáron nem a békés, barátságos erdő van, hanem egy furcsa, veszedelmekkel és idétlen lényekkel teli, idegen terület.
Pánik tört ki egy brazíliai strandon, amikor egy férfi lövöldözni kezdett Egy ember meghalt, egy pedig megsebesült.
Hogy kell takarítani az LCD-tévét? Nem mindegy, mit használsz Tökéletesen tiszta és sérülésmentes lesz a képernyő, ha így takarítod.
Vészesen közeleg a karácsony! Te már megtaláltad szeretteidnek a tökéletes ajándékot? Ha nem, segítünk! A karácsony előtti időszakban Te is fejvesztve rohansz boltról boltra, hogy valami ajándékot találj szeretteidnek? Ajándékötleteinknek köszönhetően idén sokkal egyszerűbb lesz megtalálnod a tökéletes meglepetést. (x)

Átadták a Mátravasút több mint négyszázmillió forintból megújult szakaszát Bitay Márton elmondta: Magyarországon több ezer kilométernyi keskeny nyomtávú erdészeti vasútvonal található, amely az elmúlt évtizedekben elvesztette eredeti funkcióját.

Top hírek:
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Sopronban már 17 centi hó esett Vasárnap reggelig akár 15-20 centi hó is hullhat. Péntek délután óta több tucat baleset történt, gond van a vasúti közlekedéssel is.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.