Megjött az ütős gamer holmikat gyártó Razer új telefonja

Míg egyes mobilgyártók csak érdeklődnek a gamer szegmens iránt, a professzionális kiegészítőkben utazó Razer már második ilyen telefonjával áll elő. Forradalom ugyanakkor most sem valószínű.

2018. október 11. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jön a Xiaomi ütős telefonjának utódja Egymást érik a gamer telefonok, és nemcsak a Razer, a Xiaomi is kiadja ütős készülékének utódját, legalábbis a főbb specifikáció már láthatók.

Vezeték nélküli fejhallgatótriót mutatott be a Razer A kígyós logóval ellátott fejhallgatók tulajdonságai között haptikus visszajelzést és Chroma RGB világítást is találunk.
A hátlapon azért variált a Razer De nem sokat. Mindössze a kameramodul elhelyezkedésén módosítottak, illetve a logót turbózták fel.
Kiderült, mikor villantja meg a Razer az Xbox One-os egereit és billentyűzeteit Már csak ezért is érdemes lesz figyelni a következő Inside Xboxot.
Razer ifrit: fülbedugós headset A klasszikus, fejhallgatós dizájn helyett a fülünkbe dugható kivitelt kapott a Razer legújabb headsetje.
Leszámol a fejhallgatóhajjal a Razer Már a divatos frizurájú gamereknek is árul headsetet a vállalat.

Elképesztően sok csúcskészülék jön októberben Októberben debütál az LG, a Google, a Razer, a Huawei és a OnePlus új zászlóshajója, 4-kamerás mobilt villant a Samsung és az új Surface gépek is bemutatkoznak.
Október 10-én jön a Razer Phone 2 A Razer hivatalosan is megerősítette, hogy október 10-én mutatja be az új okostelefonját.
Árulkodó benchmark: újabb részletek az ütős Razer-telefon utódjáról Pár napja a Geekbenchre, azután az AnTuTu oldalra is felkerültek részletek a Razer Phone bivalyerősnek tűnő utódjáról.
Érdekes render a Razer Phone 2-ről Evan Blass osztotta meg aTwitteren a birtokába jutott felvételt a Razer új gamer telefonjáról. A hitelessége azért kérdéses.
A Razer maradhat a 16:9-es képaránynál Az AnTuTu nem egy életbiztosítás, ha kijelzőadatokról van szó, de a Razer 2 esetében esélyes a hagyományos formátum.
Csak apró frissítés lesz a Razer Phone 2 Snapdragon 845-ös chippel és 8 GB RAM-mal érkezik majd az új modell.