Megjött az ütős gamer holmikat gyártó Razer új telefonja

Míg egyes mobilgyártók csak érdeklődnek a gamer szegmens iránt, a professzionális kiegészítőkben utazó Razer már második ilyen telefonjával áll elő. Forradalom ugyanakkor most sem valószínű.

2018. október 11. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Razer korrigálja a Raiju kontrollerek beviteli késését A cég elismerte a hibát, elnézést kért, mára pedig már szállította is a javítást.

Valentin-napra laptopot, billentyűzetet, egeret is rózsaszínben adott ki a Razer A szerelmesek napját, vagyis a Valentin-napot a gamerek is ünneplik, a játékosoknak szánt perifériákat gyártó Razer pedig kapott is az alkalmon.

Friss hírek
Nincs, aki megcsinálja Magyarországon a digitális forradalmat? A digitális transzformáció szinte a teljes hazai kkv szektort érinti, ám csak kevesek aknázhatják ki a benne rejlő lehetőségeket, mert nincs elég szakember.
Az utolsó utáni pillanatban talán megmenekülhet a Földön már csak két példányban élő orrszarvú Az orrszarvú-lombikprogram tökéletesítésén dolgoznak kutatók, akik nem adják fel a reményt, hogy megmentsék az északi szélesszájú orrszarvút a kihalástól. Már csupán két ilyen állat él a Földön, mindkettő nőstény és nem lehetnek utódaik.
Vészesen emelkedik a légkör metántartalma Drámai mértékben kezdett el nőni az atmoszférában a metán mennyisége, amely az egyik legveszélyesebb üvegházhatású gáz.
Ezért a bakiért valaki még nagyon megütheti a bokáját a Samsungnál Valószínűleg véletlenül, de a Samsung még azelőtt leleplezte idei legfontosabb újdonságait, hogy azokat bejelentették volna.
Ez már több mint véletlen: riasztott az Apple órája, mentőt hívtak, ez mentette meg az életét Jól tette az Apple, hogy a szokásosnál jobban odafigyelt az Apple Watch Series 4 egészséggel kapcsolatos funkcióira. Egyre-másra érkeznek ugyanis a hírek, hogy komoly szívproblémákra figyelmeztet az óra.
Megtaláltak egy 2 100 000 000 éves organizmus árulkodó lábnyomait A földtörténet forradalmi fejlődésének legkorábbi bizonyítékára leltek kutatók egy gaboni kőfejtőben: 2,1 milliárd éves fekete palában olyan organizmus nyomát találták, amely önerejéből volt képes helyváltoztatásra.

Pink laptoppal támad a Razer A közelgő Valentin-nap alkalmából rózsaszínbe öltözött a Razer Blade Stealth, valamint a gyártó egy rakás perifériája, kiegészítője is.
CES 2019: a Razer is betoppan a játékos kijelzők piacára A gyártó a jelenleg zajló CES alkalmával jelentette be 27 hüvelykes monitorkoncepcióját, a Raptort.
Bivalyerős laptoppal jelentkezett a Razer, jött egy pazar monitor is A Razer a Las Vegas-i CES technológiai szakkiállításon leplezte le a játékosoknak készült monitorát, de egy felturbózott laptopot is előhúzott a kalapból.

Top hírek:
Egyszer járt amerikai űrhajó Magyarországon - Budapesten dörgölték Moszkva orra alá, hogy az USA nyerte az űrversenyt 1970 májusában, a Budapesti Nemzetközi Vásáron kiállították az Apollo10 parancsnoki egységét, Moszkva orra alá dörgölve, hogy az USA nyerte az űrversenyt.
Nevet kapott a kínai űrszonda leszállóhelye Hivatalosan Statio Tianhe névre keresztelték a Hold túloldalán található helyet.
Drámai változás történik az űrhajósok immunrendszerében Lezárult a NASA híres ikerkísérlete, mutatjuk az eredményt.
Befuccsolhat a jövő mobilja, nem igazán csapnak le rá az emberek A közelmúltban két kínai cég is bejelentett olyan minimalista okostelefont, amelyen nincsenek nyílások és fizikai gombok. A Meizu most az Indiegogón gyűjti telefonjára az előrendeléseket, megkérdőjelezhető sikerrel.
Bajban a világ legnagyobb szerződéses félvezetőgyártója A Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC), a világ legnagyobb szerződéses félvezetőgyártója rontotta folyó negyedévi bevételére vonatkozó előrejelzését, mert az egyik üzemében le kellett állítania a termelést kémiai szennyeződés miatt.
M105 – az Oroszlán szívében A Charles Messier híres katalógusához utólag hozzáadott 105-ös számú objektum nem is olyan unalmas, mint amilyennek elsőre látszik.