Átadták a Junior Prima Díjakat

Öt harminc év alatti, fiatal művész kapta meg a rangos elismerést színház- és filmművészet kategóriában. [...] Bővebben!

2018. október 16. 16:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

November a tánc hónapja a Bethlen Téri Színházban Három bemutatót és egy táncfesztivált kínál még novemberben a különleges atmoszférájú teátrum. [...] Bővebben!

Király Dániel: Nagyon nagy bizalmat szavazott meg nekem Eszenyi Enikő A Vígszínház fiatal színésze első rendezésére készül. Egy sci-fit állít színpadra, amelyet Benkó Bence és Fábián Péter írt. [...] Bővebben!
Don Juan visszatér a Jurányiban Klem Viktor címszereplésével mutatják be Ödön von Horváth darabját. Interjú a főszereplővel és Kovács Ádám rendezővel. [...] Bővebben!
Nektek is felhő van a nadrágotokban? Kegyetlen revü a politikai idiotizmusról Kokan Mladenović rendezése, a Felhő a nadrágban. A díjnyertes szabadkai előadás újra látható Szegeden. [...] Bővebben!
Színészként egy színházban 80%-ban végrehajtó vagy Márkus Sándor a Budapest bábszínházi tagsága mellett rendre járja saját művészi külön útjait is. A Deszkavízió kérdezte őt. [...] Bővebben!
Sztarenki Dóra: Nagyon meg tudok karcolódni dolgokon A profi táncosból lett színésznő, akit legtöbben a Terápiából ismerhetünk, az álmairól és a félelmeiről is mesélt a HVG-nek. [...] Bővebben!

A színpadi üzengetésnek annyi értelme van, mint víz alatt énekelni Dinyés Dániel, az Operabevató sorozat zenei vezetője arról is beszélt a Vasárnapi Hírekben, mennyire sikk manapság operába járni. [...] Bővebben!
Az ördög BEMUTATVA Az ördög Indiában 6. utolsó rész Valcz Péter tehát színpadra állította Molnár Ferenc darabját Indiában. A rendező utolsó bejelentkezése. [...] Bővebben!
Sivatagi zarándoklat az Élőkép Színházzal Nem mindennapi élményt ígér a társulat keleti ihletésű, vezetett, meditatív és imaginatív vizuális színházi előadása a Bethlen Téri Színházban ma és holnap. [...] Bővebben!
A nap fotója A művésznő és rajongói a Radnótiban Lovas Rozi főszereplésével állította színpadra Valló Péter Osztrovszkij komédiáját a Radnóti Színházban. [...] Bővebben!
A nap fotója egy bálsój szerelemről Schermann Márta és Terhes Sándor játssza a Gulágra elhurcolt férfi és itthon maradt kedvese történetét. [...] Bővebben!
Szorcsik Kriszta és Seress Zoltán abszurd szerelmi története a Mozsár Műhelyben Matei Viniec A pandák gyönyörű utazása című darabját Tellihay Péter állítja színpadra a színészházaspárral. [...] Bővebben!