Átadták a Junior Prima Díjakat

Öt harminc év alatti, fiatal művész kapta meg a rangos elismerést színház- és filmművészet kategóriában. [...] Bővebben!

2018. október 16. 16:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Blaskó Balázs rendezésével vendégszerepel a Nemzetiben az egri teátrum Az egri Gárdonyi Géza Színház A Rokonok című társadalmi drámát játssza január 14-én este 7 órától. [...] Bővebben!

Ismét csúcsra járnak a budapesti Katona próbatermei Máté Gábor Rozsdatemető 2.0-át, Székely Kriszta Platonovot rendez a Petőfi Sándor utcai színházban. A próbák elkezdődtek. [...] Bővebben!
A nap fotója Udvaros Dorottya ismét nagy szerepben látható A színésznő Földes Eszterrel Az utolsó tűzijáték című előadásban két elgondolkodtató, finomra hangolt anya-lánya kapcsolatot játszik egybe. [...] Bővebben!
Színház és pszichológia találkozása a Spirit Színházban A Mindenki megvan? - sorozatban Dr. Angster Mária szakpszichológus a családállítás módszerével és a nézők közreműködésével elemzi a teátrum előadásait. [...] Bővebben!
Ezeket a bemutatókat ajánljuk a héten Udvaros Dorottya, Zsótér Sándor, Kocsis Pál, Mohácsi János, Pintér Béla erős hétnek ígérkezik ez a mostani. [...] Bővebben!
Zsedényi Balázs: A rombolás nem lehet cél Az Átrium produkciós menedzsere szerint most a történelmi kőszínházakon és a politikai döntéshozókon múlik a teljes színházi szakma jövője.    [...] Bővebben!

A Ványa bácsi 150. előadását ünnepli a kolozsvári színház A 2007-ben bemutatott, Andrei erban által rendezett előadás tizenegyedik éve van műsoron. [...] Bővebben!
Két januári táncbemutató a Bethlen Téri Színházban Mindkét előadás alapvető emberi kérdéseket feszeget. [...] Bővebben!
Bennem akkor is dolgozik az adott karakter, amikor már vége a próbának Fazakas Gézától, a kecskeméti Katona színművészétől azt is megtudhatjuk, hogy bárkiből lehet balfácán. [...] Bővebben!
Új rezidensek az L1 Egyesületnél Nyolc jelentkező közül három művész vesz részt 2019-ben rezidensként az egyesület munkájában. [...] Bővebben!
Gyulai Júlia: Ha egy jobb rendszer áll fel, megbocsátok és elfogadom Február végén megszűnik a Coincidance Táncszínház. A TAO elvonása ellehetetleníti a társulat működését. Gyulai Júliát, az együttes vezetőjét, koreográfusát kérdeztük. [...] Bővebben!
Mindenki nyugodjon meg! Meglesz a kieső TAO bevétel Legalábbis a függetleneken és a magánszínházakon kívül mindenkinek, akiről a kormány és/vagy Budapest úgy gondolja, hogy megérdemli. [...] Bővebben!