Október 22-én, Liszt Ferenc születésnapján szólal meg újra a Zeneakadémia Nagytermében a felújított Voit-orgona

Az Orgonaavatót a Bartók Rádió és az M5 tévécsatorna élőben közvetíti, az Eurovízió és az Eurorádió rádió- és televízióállomásai pedig felvételről sugározzák.

2018. október 22. 13:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Isabelle Faust és a Concerto Budapest koncertje 2018. november 3-án és 4-én a Zeneakadémia Nagytermében.

Reconstructed organ of Liszt Music Academy inaugurated The Voit-organ of Budapest's Liszt Ferenc Academy of Music was inaugurated after reconstruction and played in a concert for the first time since 1967 on Saturday evening.
Liszt Ferenc születésnapján szólalt meg újra a Zeneakadémia orgonája Az esti koncert előtt Kövér László emlékeztetett rá, ma korábban soha nem tapasztalt lendülettel és mértékben újul meg a magyar épített örökség.
A Zeneakadémia legendás orgonája Liszt Ferenc születésnapján, október 22-én szólal meg újra a Zeneakadémia Nagytermében az európai örökség védelme szempontjából is kiemelkedő jelentőségű, felújított Voit-orgona.
800 millió forintba került, de újjászületett a Zeneakadémia orgonája videó Évszázados hányattatás után szólalt meg újra eredeti helyén a Zeneakadémia Nagytermében a felújított Voit-orgona. 1967 óta már egyáltalán nem lehetett rajta játszani.

Jótékonysági koncert az Erkel Színházban Az Opera és az Őrzők Alapítvány jótékonysági koncertjén az Erkel Színházban, Liszt Ferenc születésnapja alkalmából, október 21-én lép fel Balogh Ádám és Kocsis Krisztián zongoraművész Haja Zsolt opera...
Felújították a Zeneakadémia egyedülálló orgonáját Felújították és eredeti helyére visszaállították a Zeneakadémia egyedülálló orgonáját, amelyet 1967 óta nem hallhatott a közönség. A különleges hangszert ünnepi koncerten avatják fel október 22-én, Li...
Kényszerleszállást hajtott végre egy Wizzair Budapesten A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren szállt le a Wizzair Kolozsvárról Rómába tartó repülőgépe vasárnap
Alacsonyan szálló repülőkre panaszkodnak Kőbányán Változtattak a Liszt Ferenc-reptérről felszálló gépek repülési útvonalán, a kőbányai és pestszentlőrinci lakók zajra és alacsonyan szálló repülőkre panaszkodnak.
Őrület, miket találnak a külföldről érkező csomagokban, már a külseje elárulja a gyanús küldeményt Marihuána a DVD-tokban, szteroid a gyümölcslés tasakban, haditechnikának is beillő drón sima csomagként feladva a Liszt Ferenc reptér postai központjában mindennapos fogásnak számít. Évi 380 milliós ...
Hetvenöt éves a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara Az október 9-i ünnepi koncertet a Bartók Rádió élőben közvetíti.