Kampány indul az újságírókkal szembeni bűntettek büntetlensége ellen

Az ENSZ #TruthNeverDies címmel új kampányt indít november 2-án.

2018. október 29. 11:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Akár Európába is visszatérhetnek az Iszlám Állam katonái Az ENSZ szerint még 14-18 ezer terroristája lehet az Iszlám Államnak a Közel-Keleten.

Az ENSZ szerint még 18 ezer katonája van az Iszlám Államnak Irakban és Szíriában Köztük háromezer külföldi terrorista.
Magyarország nem támogatja az EU és az Arab Liga közötti megállapodást A dokumentumban ugyanis hivatkozásként szerepel az ENSZ migrációs paktuma.
Hibás a Freedom House jelentése Hazugságokkal, tévedésekkel és hibákkal van tele a Freedom House jelentése az Alapjogokért Központ állítása szerint. Szerintük az írás ideológiailag és világnézetileg is egyoldalú, valójában a migráci...
Még nagyobb bajba kerülhet az összeomló Venezuela Az ENSZ venezuelai ügynökségei tavaly november óta fokozták a leginkább rászorulók segélyezését, de nem kapták meg a szükséges összegeket - közölte pénteken a világszervezet egyik genfi szóvivője. ....
Az arra szaladó kóbor kutyák is beindíthatják a romok alatt a bombákat Az ENSZ szerint akár egy évtizedbe is telhet Irak teljes megtisztítása a robbanószerkezetektől.

Hatalmas segélykonvoj jutott el a délnyugat-szíriai Rukbán menekülttáborba Az ENSZ és a Szíriai Arab Vörös Félhold segélyszervezet érkeztek a táborba.
Restaurálják az ENSZ genfi székháza előtt álló éggömböt A restaurálás még idén elkezdődik.
Aggódik az EU az iráni rakétakísérletek miatt Az ország álláspontja szerint nem sértik az ENSZ biztonsági tanácsának határozatát.
Borzalmas jóslat: hatalmasat emelkedhet a tengerek szintje A korábban becsültnél nagyobb mértékben, akár 1,32 méterrel is emelkedhet a világtengerek szintje 2100-ig az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testülete (IPCC) új klímaváltozási jelentésének...
Meggyilkolt újságíró: Az ENSZ megbízottja a szaúdi koronaherceget tartja fő felelősnek Rijád szerint viszont a trónörökös nem tudott előzetesen a gyilkosságról, így nem is gyanúsított az ügyben zajló perben.
Az ENSZ 34 munkatársa halt meg 2018-ban támadásokban Közülük 8 civil, 26 békefenntartó: 11 Maliban, 8 a Kongói Demokratikus Köztársaságban, 7 a Közép-afrikai Köztársaságban esett el  közölte Stéphane Dujarric, az ENSZ főtitkárának szóvivője. Az elmúlt 5...