Mourinho: Na most legyenek hangosak

A United-edző fél kézzel vitte be a kegyelemdöfést a csapata Juve elleni győzelme után.

2018. november 8. 9:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pogba visszaesése a United BL-indulásába kerül A farncia világbajnok nem tudja állandósítani jó teljesítményét.

Úgy emelte meg saját tőkéjét a Fradi, hogy az alapján 3000 milliárdot kéne érnie a klubnak Ha piaci alapú lett volna a tranzakció, azzal 150 millióra árazták volna be a klub ezer forint névértékű részvényeit. Amiből húszmillió van. A Manchester United ennek kb. a harmadát éri.
Ander Herrera ingyen kerülhet a PSG-hez Ander Herrera ingyen kerülhet a PSG-hez hir átigazolás Manchester United PSG Ander Herrera panucci p, 03/22/2019 - 13:46 And...
C. Ronaldo és a Juve idén messze elkerüli Amerikát A NY Times pedzegeti, hogy az erőszakvád miatt hagyja ki a portugál és klubja a szokásos túrát.
Angol topcsapatok csábítják a Juve ászát A kérőknek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.
Ibrahimovic: Ferguson árnya a Manchester United legnagyobb baja A svéd futballista szerint nem voltak képesek túllépni a már visszavonuló edzőn a klubnál.

Solskjaer kiadta az ukázt játékosainak A Manchester United menedzsere komoly lehetőséget lát a hosszú válogatott szünetben.
BarcelonaManchester United a BL-negyeddöntőben Tottenham-Manchester City angol párharc is lesz, a Liverpool kapta a Portót, a Juve az Ajaxot.
Michael Owen elárulta, szerinte melyik két csapat a Bajnokok Ligájának legnagyobb esélyese A 2012-13-as szezon óta a Real Madridon és a Barcelonán kívül más nem nyert Bajnokok Ligáját, de ezúttal a címvédő Real kiesett, és arra is jók az esélyek, hogy a Barcelonát megszorongassák. ...
Négy angol csapat a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében Négy angol csapat a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében hir bl Bajnokok Ligája Tottenham Manchester City Manchester United Live...
Ronaldóék a csodában reménykednek - ManCity-Schalke, Juve-Atléti a BL-nyolcaddöntőben 11-esből rúgta a harmadikat a portugál az Atleticónak, már továbbjutásra állnak. A ManCity 7-0-ra veri a Schalkét a BL-nyolcaddöntőben.
Letartóztattak a Manchester United-játékosra rárontó szurkolót - videó Az Arsenal edzője soha többet nem akar ilyet látni a stadionban.