Mourinho: Na most legyenek hangosak

A United-edző fél kézzel vitte be a kegyelemdöfést a csapata Juve elleni győzelme után.

2018. november 8. 9:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Még Ferguson álla is leesett az olasz góljától A United edzésén esett a találat.

A Juve elutasította a Chelsea első ajánlatát Higuaínért A londoniaknak saját átigazolási politikájukkal kell szembemenniük, ha le akarják igazolni az argentint.
A Tottenham a leglúzerebb csapat a PL-ben A Manchester United képtelen veszíteni Ole-Gunnar Solksjaerrel.
Továbbra is bevehetetlen a Juve kapuja a kupában A Milan folytatta abszurd sorozatát, de így is győzött, a Lazio gálázva ment tovább.
Ronaldo után újabb realost csábítana el a Juve Komolyan rákapcsoltak a középpálya megerősítésére.
Nincs most Pogbánál lazább fickó a futball világában A Manchester United sztárját nem lehet csak úgy zavarba hozni holmi felé rúgott labdával.

A Barca kaparintotta meg a tinédzser védőt Ingyen. Todibót a Juve és a Bayern is akarta.
United-adó is került a Real új középpályásának átigazolásába A City úgy van vele, hogy ha nem jönne be Madridban, legalább a városi riválishoz ne kerüljön.
Ole Gunnar Solskjaer öt meccs alatt történelmet írt a Manchester United kispadján Ötből ötöt nyert, és beállította a legendás Sir Matt Busby 1947-es rekordját.
Az Inter biztosíthat menekülő utat a United kapitányának Solskjaer még számítana rá.
Rekordösszegért igazolhat a Bayernhez az angol csodagyerek Korábban csak a Manchester United tinijéért fizettek ilyen elképesztő összeget.
Négyből négy: szárnyal a Manchester United Mourinho kirúgása óta Lukaku 38 másodperccel a becserélése után gólt lőtt a Newcastle ellen. A Chelsea csak ikszelt.