Nicole Kidmannek ilyen a viszonya a Tom Cruise-zal közös gyerekeivel

Isabella 25, Connor pedig már 23 éves.

2018. november 8. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Christopher McQuarrie rendezi a következő két Mission: Impossible-mozit Ő és Tom Cruise sokat fogják látni egymást a következő években.

Majdnem lemaradtunk a Golden Globe legkínosabb jelenetéről Rami Maleknek és Nicole Kidmannek sikerült összehoznia a felejthetetlenül kellemetlen pillanatot.
Mission: Impossible - Titkos nemzet - január 13, vasárnap, 18.20 Ajánló - Szereplők: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Jeremy Renner, Alec Baldwin, Simon Pegg, Tom Hollander #filmekegesznap
Trump szerint az amerikai tábornokok keményebbek és jobban is néznek ki, mint Tom Cruise Donald Trump odapirított a Mission: Impossible sztárjának, szerinte az amerikai tábornokok nemcsak jobban néznek ki, de erősebbek is Tom Cruise-nál.

Kunhalmi vonathangot ad, Hadházy egy elfuserált Tom Cruise Mindkét politikus egy saját magáról készült vicces coubbal köszöntötte az újévet.
Róluk szólt a mozi 2018-ban Rami Malekból lélegzetelállító Freddie Mercury lett, Emily Blunt és Tom Cruise nem tud hibázni, Herendi Gábornál meg senki nem ismeri jobban a magyarok ízlését.
250 ezres kabátban flangál Tom Cruise 12 éves kislánya A kis Suri is divatdiktátornak készül
Egy becsületbeli ügy - december 23., vasárnap, 21.00 Ajánló - Szereplők: Tom Cruise, Demi Moore, Jack Nicholson, Kiefer Sutherland, Kevin Bacon, Noah Wyle, James Marshall
Nem sok pimaszabb gól van ennél hokiban Az Oilers-csapatkapitány Connor McDavid szem-kéz koordinációja elég penge.