Minden ember okkal születik a Földre: a japán ikigai segít elégedettséggel megtölteni az életet

Okinawa bölcsei szerint ez a valódi oka annak, hogy reggel felkelnek.

2018. november 8. 12:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mindenki ˝elájult˝ a Mit tenne a gyereked? forgatása alatt - nézd meg, mi történt! Életében először járt cirkuszban Bence, aki miután megkérdezte, hogy elájulhat-e a látványtól, szinte azonnal a földre vetette magát. Hogy mi történt ezután, kiderül a videóból, de annyit elárulhatunk...

Nem kímélte a szél a budapesti siklóernyőst - videó Sikerült ugyan felemelkednie, de a szél rögtön felszállás után visszaejtette a földre.
Tények teljes adás 2018. november 1., csütörtök HALÁLOS - Lerepült az útról és egy távhővezeték alá csapódott egy sofőr Tatabányán, belehalt a sérüléseibe, két hetes autójával ez már a harmadik balesete volt, korábban gázolt is. - VEREKEDÉS - Újabb...
Szovjet holdköveket árvereznek el New Yorkban A különleges kőzetek még 1970-ben jutottak el a Földre.
A franciák titokban olasz földre toloncolják a bevándorlókat Róma videofelvétellel bizonyítva vádolja Párizst.
Nem az amcsi filmek túlzása Ha a vadász meglát egy drónt, akkor ráirányítja fegyverét, a kilőtt háló elkapja az eszközt, és kis ejtőernyő segítségével lehozza a földre.

Gól, öngól, kapásból a földre-gól - derbit nyert a Getafe A La Liga 9. fordulójának első vasárnapi meccsén a Rayo Vallecano bánta a vetélytárs remeklését.
Köllő Babett élő adásban sérült meg  A Csak show és más semmi 2. adásában Köllő Babett heti párjával, Vastag Csabával lépett fel. De egy szerencsétlen földre érkezés során megsérült a lába. 
Riporterre támadó politikust méltatott Trump Gianforte birkózó mozdulattal vitte földre az újságírót.
Sokkoló: Megtámadták a hétszeres magyar bajnok futónőt, Makai Viktóriát  Makai Viktória ultrafutó bajnokot a hétvégén a lakása közelében, edzés közben érte brutális támadás. Már hazafelé tartott, amikor egy férfi hátulról futva megközelítette, majd a földre lökte. Sú...
Újra repülhetnek a földre kényszerült F-35-ösök A szeptember végén lezuhant F-35-ös egy hibás üzemanyag-vezeték miatt semmisült meg. A felfüggesztett gépek négyötöde visszatérhet az aktív szolgálatba.
Bradyék fantasztikus meccsen rángatták vissza a földre a Kansast A Chiefs vereségével már csak egy csapat veretlen az NFL-ben.