Hiába tiltotta be Varsó ellenzéki főpolgármestere, meg lesz tartva a lengyel függetlenség menete

Hanna Gronkiewicz-Waltz varsói főpolgármester a kevés bevethető rendőrre és a várható nacionalista felhangokra hivatkozva tiltotta be a menetet, azonban ennek ellenére meg lesz tartva - ráadásul állami rendezvényként.

2018. november 8. 12:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lengyelország aggódik a rendezetlen Brexit miatt Varsó szerint a kemény Brexit a brit alsóház döntése ellenére sem zárható ki.

Medveboccsá változott, szerelmes herceg őrzi Varsó egyik templomát Évszázadok óta vár már egy csókot, hogy újra életre kelhessen tartja a legenda.
Varsó polgármestere kiállt a melegek jogai mellett, a lengyel kormánypárt óriási ellentámadásba lendült Meglett a téma, amiről az idei választási kampány szólhat Lengyelországban.

Orbán Viktor: Irány Varsó! A kormányfő Lengyelországba utazott. A NATO-csatlakozás 20. évfordulóját ünneplik a V4-ek vezetői.
Történelmük egyik legnagyobb beruházására készülnek a V4-ek Kilátásban a Budapest-Pozsony-Ostrava-Varsó közötti gyorsvas megépítése.
Soros lengyel alapítványa Varsó elleni hadüzenetre szólítja fel Brüsszelt Az alapítvány a migránsok befogadása mellett is kampányol. Romániában nyomozást indítottak ellenük.
Annyira összebalhézott Izrael és Lengyelország, hogy lefújták a V4-csúcsot A lengyel és az izraeli kormány már tavaly összekülönbözött egy holokausztra vonatkozó szóhasználat miatt, most azonban új szintre lépett a konfliktus. Miután az ügyvezető izraeli külügyminiszter anti...