83 éves lett Alain Delon - Lánya szívdöglesztő fotót posztolt róla

Anouchka Delon egy régi fotójával emlékezett meg híres apukájáról.

2018. november 8. 13:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 61. adás A Kihívók egyre közelebb vannak a győzelemhez és a Villához. Vajon Timi megtudja állítani Hannát, hogy újabb pontot szerezzenek? 
Tények röviden 3, 2019. március 25., hétfő Tények röviden ...
Ungvári Miklós vs. Mischinger Péter 61. adás A harc folytatódott tovább a Villáért. Egy nagyon komoly küzdelemben csapott össze Ungi és Peti. De ki volt a jobb? 
Hűvösebb időszak jön éjjel fagyveszéllyel időjárás-jelentés, 2019. március 25., ...
Rákóczi Renáta vs. Huszti Katalin 61. adás II. futam Ismét egymás ellen küzdött meg Reni és Kata. A mai napon Kata még nem vesztett. Vajon folytatódik a sikerszériája? 
Itt az új őrült trend: mikrókihívás Újabb internetes kihívás terjed, a neve mikrókihívás. A feladat lényege, hogy a játék résztvevői leülnek a földre, egyik lábukat felhúzzák, a másikat kinyújtják, majd a fenekükön körbe-körbe forognak - pont, mint az étel a mikrosütőben. Mindezt zenére teszik és úgy, hogy a kezüket és a lábukat nem is használják.

Top hírek:
A hipochondriának több fajtája is van: miért kell nagyon komolyan venni ezt a betegséget? Vajon ki lehet véglegesen gyógyulni a nem létező betegségek tudatából?
Olaszország a tányéromon - 12. rész David Rocco vezetésével kalandozhatunk Olaszország csodálatos tájain. A műsorvezető bemutatja a meglátogatott területek legszebb kirándulóhelyeit, művészeti értékeit, és természetesen mindenhol főz is a helyi éttermek legjobb ...
Curtis: Nem élném túl, ha baja lenne a fiamnak A rapper sosem bocsátaná meg magának, ha kisfia az ő kábítószeres múltja miatt lenne beteg, így párjával minden genetikai vizsgálatot megcsináltattak. Curtis úgy érzi, élete intő példa lesz fiának.
Kapa, kasza, fakanál - I. 5. rész A sorozat házigazdája, Hugh Fearnley-Whittingstall furcsa figura. Egyszer csak úgy dönt, hogy elege van a városból, és a vidéki életet választja. De ki hinné, hogy ez a változás mennyi kalanddal jár, mennyi mindent kell a háziállatokról és a kertészkedésről, növénytermesztésről megtanulni. És mennyi titka, fortélya van a főzőcskézésnek.
Villámgyors sonkás tojásmuffin: a reggelik királya Rohanós napokon is jó ötlet, hiszen pillanatok alatt elkészül.
Cseke Katinka így néz ki 25 kilós fogyása után - Ostromolják a férfiak Cseke Katinka látványos fogyása után sok ajánlatot kap a férfiaktól.