Szacsvay László faragja ki Pinokkiót: a szülők is élvezik majd az előadást

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

2018. november 8. 15:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meghalt Carlo Giuffre A Pinokkió és a Lány a pisztollyal színésze 89 évet élt.

Roberto Benigni visszatér a filmekhez Az Oscar-díjas színész egy Pinokkió-adaptációban fog szerepelni.
Stop-motion animációban tér vissza Pinokkió Guillermo Del Toro rendezi a Netflixen.
Furfangos talányok, móka és kacagás vár hétvégén: sok ingyenes program is lesz A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
November 6-án érkezik a KultúrKedd A PORT.hu ezen a napon egyedi kedvezménnyel kínál kulturális programokat, színházi, zenei előadásokat. [...] Bővebben!
Máig tisztázatlanok Tisza István meggyilkolásának körülményei Tisza sok port kavart politikájával kormányfőként, többször is életére törtek. Történészek szerint halálával vezér, szellemi és politikai vezető nélkül maradt a magyar nemzeti politikai erő. Az egyk...

James távozása után az edzőn verték el a port Clevelandben Kirúgták Tyronn Lue-t miután a Cavaliers hat vereséggel kezdte a szezont.
Melyik a leggjobb játék 2018-ban? A gyerek most mindet kipróbálhatja A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.
Itt van ez a rapper, aki valójában nem csinál mást, csak másokkal balhézik Azealia Banks egyáltalán nem fél kimondani azt, amit éppen gondol, ennek eredményeképp pedig majdnem minden hétre jut legalább egy sztár, akivel össze rúgja a port.
Genetikusok szerint a honfoglalók ősei hunok voltak megjelent a tanulmány Megjelent a Szegedi Tudományegyetem Genetikai Tanszékén folyó kutatások eredményeit összegző tanulmány, melynek előzetesen közölt eredményei nagy port kavartak a közéletben.
Lebukott a PC-s Red Dead Redemption 2? Egy európai kiskereskedő szellőztette meg a Red Dead Redemption 2 PC-s verziójának érkezését. A hasonló spekulációknak se szeri, se száma, de esetünkben a svéd Media Marktról van szó. Eszerint jövőre ...
Cáfolat az Orbán-kormányt lejáratni kívánó rosszindulatú cikkre Prof. dr. Rihmer Zoltán most megjelent reflexiójában néhány ténnyel és adattal válaszolt a The Lancet a hazai egészségpolitikai körökben nagy port kavaró állásfoglalására.