Épp csak beindult az ősz, de a közútkezelő szombaton már téli üzemmódban nyomja

Átállnak a 24 órás üzemre, lassan kezdik sózni az utakat is.

2018. november 8. 16:19

A cikk folytatása...Friss hírek
A jógázás bámulatos hatása A jóga nemcsak abban segíthet, hogy fittebbek, hajlékonyabbak és nyugodtabbak legyünk, hanem egészségünk megőrzésében is fontos szerepet játszhat. ...
Szűcs Lajos szénhordástól vált bivalyerőssé Nem sírja vissza a 2018-as évet Szűcs Lajos, az FTC korábbi világválogatott fedezete, akit előbb végbélpolippal műtöttek, majd elcsúszott, és combnyaktörést szenvedett.
Cennet - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 16.45 Ajánló - Cennet hétköznap délutánonként a TV2-n!
Bőrcipőt sem hord a Barátok közt Vegán Hegylakója Egészen természetes, hogy nem csak a zsíros csülkök hatásait érdemes csökkenteni, a vegán életmóddal tökéletesen egészségesre ehetjük magunkat. A Barátok közt legújabb szereplője, Karalyos Gábor öt éve lett vegán, vagyis csak nyers, zöldségből, gyümölcsből és magvakból készült ételek kerülnek a tányérjára.
Halász Judit: Voltak nehéz időszakaim - interjú A kicsik-nagyok legnagyobb kedvence ötven év után is fáradhatatlan a színpadon. A Kossuth-díjas színésznő elárulta, azért neki is akadtak hullámvölgyek az életében.
Napi horoszkóp - március 24 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Top hírek:
Megkezdődött az első bomba kiemelése Teljesen kiürítették a környéket.
Kiemelték és hatástalanították a budafoki bombákat Innentől kezdve átveszi a feladatot a tűzszerész alegység, akik a hatástalanítást végzik majd.
Barbara Streisand szerint Michael Jackson zaklatásának áldozatai "nem haltak bele a dologba" Szerinte az énekesnek valóban sajátos szexuális igényei voltak, de molesztálásnak nevezni azért túlzás.
Legmerészebb álmaink is megvalósíthatók, belarusz különkiadás: az 1 lóerős Audi
Szinte csak Apple termékeket használt a Huawei alapítójának letartóztatott lánya Egy Macbookot, egy Iphone-t és egy Ipadet is találtak Meng Van-csounál, a Huawei alapítójának lányánál, a cég pénzügyi vezérigazgató-helyettesénél, akit tavaly tartóztattak le.
Van valami kísérteties az egészben Több mint háromezer embernek kellett elhagynia az otthonát Budafokon amiatt, hogy két világháborús amerikai bombát emelnek ki a tűzszerészek a Dunából. Megnéztük a kiürítést.