Szlovák ellenzéki pártok elutasítják az ENSZ migrációs csomagját

Liberális és jobboldali pártok szálltak síkra a szlovák nem mellett.

2018. november 8. 18:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Úgy tűnik, hogy kiderült végre, hogyan halt mag az ENSZ-főtitkár Afrikában A svéd Dag Hammarskjöld 1961-ben lelte halálát, amikor a kongói felkelésben próbált közvetíteni. Egy belga származású, Angliában kiképzett, a felkelők zsoldjában álló pilóta ölhette meg.

ENSZ: egész Észak-Korea egy börtön Az emberi jogok helyzete Észak-Koreában továbbra is szörnyű.
Nemzetközi védelem illeti a szaúdi lányt Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága védelmébe vette azt a szaúdi lányt, aki napok óta egy bangkoki hotelszobában tartózkodik, megpróbálva megakadályozni, hogy hazaküldjék családjához.
Több mint harmincezren menekültek el a Boko Haram támadásai elől Északkelet-Nigériában Több mint harmincezren menekültek el a Boko Haram nevű nigériai terrorszervezet elől Maiduguriba, az északkelet-nigéria Borno állam székhelyére az utóbbi hetekben közölte az ENSZ szerdán.
Ausztrália befogadhatja a családja elől menekülő szaúdi kamaszlányt Követeket küldtek a thai kormányhoz és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságához, hogy Alqunun menedékkérelmének gyors elbírálását kérjék.
Több millió migráns jöhet Európába Közel négymillió migráns indulhat Európa felé. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága szerint folyamatosan nő a Törökországba érkező illegális migránsok száma. A török hatóságok ugyanis tavaly több mint 25...

Ausztria és Kurt Waldheim gyanús "kötelessége" Háborús bűnös volt-e Kurt Waldheim egykori államfő és vele együtt az osztrák nép? aktualizálja a 33 évvel ezelőtti kérdést az ENSZ exfőtitkáráról készült film.
Özönlenek a beadványok az AB-hez a hajlkétalanságot kriminalizáló törvény ügyében Az Utcajogász, a TASZ és a Helsinki Bizottság, valamint Leilani Farha, az ENSZ különleges jelentéstevője után Kiss László és Lévay Miklós volt alkotmánybírák is hozzászóltak az Alkotmánybíróság előtt...
Független és nemzetközi vizsgálatot kér az ENSZ a Hasogdzsi-ügyben A szervezet szóvivője a bahreini kormányt is bírálta.
Tavaly több mint százezer migráns kelt át tengeri úton Európába 113 482 migráns sikeresen kelt át a veszélyes tengeri úton Európába, 2262 társuk pedig a Földközi-tengerbe veszett a tavalyi év folyamán számolt be az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) csütörtök...
Bolsonaro megerősítette Pompeónak, hogy Brazília kilép az ENSZ migrációs csomagjából Az USA kormánya azzal érvelt, hogy a megállapodás olyan szabályokat vezet vagy vezetne be, amelyek befolyásolhatják szuverenitását. A brazil elnök ugyanezekre az okokra hivatkozik.
Több százezer kisbaba köszönti az újévet Az ENSZ Gyermekalapjának becslése szerint mintegy 395 ezer gyermek születik világszerte újév napján.