Te is összedörzsölöd a csuklódon a parfümöt? 5 gyakori hiba, amitől gyorsan elillan az illata

Ha ezekre nem figyelsz oda, hamar eltűnik majd a kedvenc parfümöd illata.

2018. november 8. 18:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Tarzan - 4. rész (Teljes epizód) 4. epizód - Tarzan és az elveszett légió: A dzsungel mélyén Tarzan egy régmúlt civilizáció, a Római Birodalom egy fennmaradt részletére bukkan. Fogságba esik és gladiátorként kell harcolnia a túlélésért, de közben sikerül lázadást szítania, ami a kegyetlen uralkodó bukásához vezet.
Ízletes kalandozás Latin-Amerikában - szombat 19.00 Ajánló - Ízletes kalandozás Latin-Amerikában: szombat esténként 19.00-kor a FEM3-on!
Charly és a sütigyár - szombat és vasárnap 18.20 Ajánló - Charly és a sütigyár: szombat és vasárnap esténként a LiChi TV-n!
Johnny English újratöltve - november 24., szombat, 18.50 Ajánló - Szereplők: Rowan Atkinson, Dominic West, Rosamund Pike, Gillian Anderson, Ben Miller
Hegyi doktor Újra rendel - hétköznap 13.35 Ajánló - Hegyi doktor - Újra rendel: hétköznap délutánonként 13.35-kor a Prime-on!
A sámánizmus nem vallás - tények és tévhitek A sámán szó hallatán valószínűleg mindenki előtt egy hatalmas dobot verő, önkívületi állapotban kántáló ember képe jelenik meg. Ám, hogy ki is ő valójában, és mi a sámánizmus, az már kevésbé ismert. 

Top hírek:
Kefével a narancsbőr ellen: tényleg beválik? Szakértő mondta el, hogyan hat a népszerű módszer Egyre többen alkalmazzák a száraz kefés ledörzsölést a cellulitisz eltüntetésére. De vajon tényleg működik?
Ez a barna szépség rabolta el Jamie Oliver szívét A sztárszakács 18 éve él boldog házasságban Jamie Oliver számára felesége, Jools jelenti az egész világot.
Házi csokilikőr, amit ha most elkészítesz, karácsonyra lesz igazán finom Ez a házi csokilikőr nem túl édes, kellemesen krémes, és karácsonyra lesz tökéletes.
A vér is kijön vele: nem is gondolnád, mi minden használható takarításra a konyhából Meglepően jók a takarításra, és mindenki hűtőjében megtalálhatóak ezek az ételek.
Férjek és feleségek: van-e igazi nyertese egy felrúgott házasságnak? Woody Allen vígjátékát az Orlai Produkciós Iroda mutatta be a Belvárosi Színházban.
Katalin hercegné rég viselt ilyen rövid szoknyát - Megvillantotta hosszú lábait Térd fölé érő holmikat nem is viselhetne.