Te is összedörzsölöd a csuklódon a parfümöt? 5 gyakori hiba, amitől gyorsan elillan az illata

Ha ezekre nem figyelsz oda, hamar eltűnik majd a kedvenc parfümöd illata.

2018. november 8. 18:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Csábíts otthon is: Íme a legszexibb pizsamák 10 ezer forint alatt Körbenéztünk az üzletekben, összeszedtük a legjobbakat.
Napi cuki: sehova sem megy kacsa barátja nélkül a nyolcéves Sok gyermek azért sétál a tóhoz, hogy láthassa az ott úszkáló kacsákat. Kylie Brown azonban saját kacsáját viszi oda, hogy az úszhasson a tóban. A nyolcéves lány nyáron minden nap lemegy Hópihe nevű kacsájával a közeli tópartra, hogy kedvence kedvére úszkálhasson szabadban. Az állat ilyenkor sem távolodik el tőle messzire, és ha gazdája hívja, azonnal kimegy hozzá a partra.
A rajongók segítségét kéri A Dal 2019 győztese, Pápai Joci Felhívással állt elő az énekes.
Hawaii Five-O - 3. évad 10. rész Danny elkíséri lányát az Aloha táborba, Steve is velük tart, hogy túlélési tanácsokkal lássa el a fiatalokat. Valódi túlélő túra veszi kezdetét, miután az egyik kiscserkészt és Steve-et elrabolja egy sebesült gyémántcsempész. Grace kételkedni kezd párja őszinteségében, úgy érzi, titkolnak előle valamit.
Mischinger Péter vs. Provoda Jodes 61. adás VIII. Párbaj Újabb futamban mérte össze az erejét Peti és Jodi. Most eldőlt, kinek ért véget végleg a verseny. 
Életfogytot kapott Olaszországban a szabadkai sorozatgyilkos Fehér Norbert Bűnösnek találta kettős gyilkosság elkövetésében és távollétében életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte hétfőn egy olaszországi bíróság a jelenleg Spanyolországban fogva tartott Norbert Fehert.

Top hírek:
A hipochondriának több fajtája is van: miért kell nagyon komolyan venni ezt a betegséget? Vajon ki lehet véglegesen gyógyulni a nem létező betegségek tudatából?
Olaszország a tányéromon - 12. rész David Rocco vezetésével kalandozhatunk Olaszország csodálatos tájain. A műsorvezető bemutatja a meglátogatott területek legszebb kirándulóhelyeit, művészeti értékeit, és természetesen mindenhol főz is a helyi éttermek legjobb ...
Curtis: Nem élném túl, ha baja lenne a fiamnak A rapper sosem bocsátaná meg magának, ha kisfia az ő kábítószeres múltja miatt lenne beteg, így párjával minden genetikai vizsgálatot megcsináltattak. Curtis úgy érzi, élete intő példa lesz fiának.
Kapa, kasza, fakanál - I. 5. rész A sorozat házigazdája, Hugh Fearnley-Whittingstall furcsa figura. Egyszer csak úgy dönt, hogy elege van a városból, és a vidéki életet választja. De ki hinné, hogy ez a változás mennyi kalanddal jár, mennyi mindent kell a háziállatokról és a kertészkedésről, növénytermesztésről megtanulni. És mennyi titka, fortélya van a főzőcskézésnek.
Villámgyors sonkás tojásmuffin: a reggelik királya Rohanós napokon is jó ötlet, hiszen pillanatok alatt elkészül.
Cseke Katinka így néz ki 25 kilós fogyása után - Ostromolják a férfiak Cseke Katinka látványos fogyása után sok ajánlatot kap a férfiaktól.