Ugyanígy kinyúltam 10 éve, de azt már elfelejtettem

Cseh László akkor volt először bajnok, amikor Milák Kristóf megszületett.

2018. november 8. 19:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Milliókról mond le a céljaiért Milák Kristóf Bomba formában van Milák Kristóf. A Honvéd 19 éves úszója izraeli edzőtáborozása végén a világ idei legjobb idejét (1:55.25) repesztette 200 méter pillangón, de 200 gyorson is fantasztikus időeredmény...

Friss hírek
Dúró Dóra szerint nemzetstratégiai kérdés, hogy a magyar fiatalokat ne világosítsák fel a homoszexualitásról Mert ha nem tudnak róla, akkor normálisak maradnak és gyermeket vállalnak.
Lecsapott az MNB: több tízmilliós bírság a népszerű biztosítónak A Posta biztosítóit büntették....
Együtt kapcsolunk! - WWF Föld Órája 2019 Egyre többen csatlakoznak a WWF Magyarország által indított Föld Órája kihíváshoz. Bolygónk megóvása és a fenntarthatóság követendő példa lett, mindenki a maga módján tesz környezetéért, és ezt büszkén mutatja meg a közösségi médiában. Idén Budapest fényeinek lekapcsolását élőben megtekintheti bárki a Facebookon keresztül.
Kiss Norbival mutatkozott be az új háromkerekű A fiatal korosztályt és a hölgyeket célozza meg a Can-Am motorok családjába tartozó Ryker, amely a hazai közönségnek az AMTS-en mutatkozott meg. 77 lóerő lakozik a fürge gépezetben.
Brexit: nem tudjuk hogy sírjunk-e, vagy nevessünk A múlt héten az EU két alternatív kilépési dátumot is ajánlott az Egyesült Királyságnak, amit Theresa May elfogadott. Azonban a kilépés eredeti hetére is maradtak még bőven szavazások a brit alsóházban. A Kibeszélő új adásában azt próbáltuk megfejteni, mi történik a brexittel.
Tűzszünet lépett életbe Izrael és a Hamász között Egyiptomi közvetítéssel tűzszünetben állapodtak meg.

Cseh László odavágott Chad Le Closnak Egész jó kis idővel nyerte a 33 éves magyar úszó a milánói versenyen a 200 pillangót.

Top hírek:
Így látja egy férfi Kunszentmártonban a Fidesz és a Néppárt konfliktusát
Globális keresztesháború és új-zélandi idegengyűlölet elemezték a vérengzést Új-Zéland egyik legdurvább terrorcselekménye a christchurch-i tömeggyilkosság előtt egy személyes adatai számítógépes rögzítése ellen tiltakozó diák 1982-es öngyilkos merénylete volt. Az ország egy százaléka muszlim, dacára a merev bevándorlási szabályoknak az átlagnál kvalifikáltabb muszlimok nehezebben kapnak munkát.
Az átadás óta is tízmilliárdokat költöttünk a 4-es metróra Rengeteg kártérítési per indult a BKV ellen, akár 38 milliárd forint is lehet a végösszeg.
Bombát találtak a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren Estére a bombát hatástalanították, a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére viszik.
Eb-selejtezők - Ötgólos meccset nyert Amszterdamban a Nationalelf A német válogatott 3-2-re nyert Amszterdamban vasárnap a holland együttes vendégeként a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező C csoportjában
Egyetlen példa, ami bizonyítja, milyen hülyeségeket tud beszélni egy politikus, ha mikrofonhoz jut