Ugyanígy kinyúltam 10 éve, de azt már elfelejtettem

Cseh László akkor volt először bajnok, amikor Milák Kristóf megszületett.

2018. november 8. 19:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Milák Kristóf hátúszásban is világszám Milák edzőjétől, Selmeci Attilától megérdeklődtük, vajon tanítványa játszadozott-e a mezőnnyel, amely amúgy világbajnoki szintű.

Milák Kristóf tiszta lapot nyitott Milák immár honvédosként hét számot vállalt: a 100, 200 és 400 méter gyorsot, a 100 és 200 méter pillangót, valamint az 50 és a 100 méter hátat.
Milák Kristóf fontos döntést hozott a jövőjéről A fiatal úszótehetség nyugodtan szeretne készülni a tokiói olimpiára.
Cseh László szabadulással hangolódik a csobbanásra Az olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó szerint fejlesztő hatása van a szabadulószobáknak.
24 éremmel zárt Magyarország az ifi olimpián Magyarország 24 éremmel (12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal) zárja a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát, ez minden idők legjobb szereplése. A ma­gyarok közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt...

Parádés a magyarok az ifjúsági olimpia éremtáblázatán Milák Kristóf és Késely Ajna legyőzhetetlenek!
Sporttörténelmet írt Késely Ajna és Milák Kristóf Egyaránt tripláztak az ifi olimpián.
Három magyar arany az ifjúsági olimpián A kajakos Rendessy Eszter és az úszó Milák Kristóf, valamint Késely Ajna is nyert Buenos Airesben.
A kardozó Pusztai Liza aranyérmet nyert, megőrültek érte Buenos Airesben Ez volt a hetedik magyar arany az ifjúsági olimpián. Milák Kristóf ezüstérmet szerzett.
Késely Ajna arany-, Milák Kristóf ezüstérmet nyert Buenos Airesben A harmadik napon is remekeltek a magyar sportolók az ifjúsági olimpián.