A mi generációnkkal az a baj, hogy nincs baj interjú a Nagyi projekt rendezőjével

Mi sül ki abból, hogy sok évtizeddel a második világháború után az egykori angol kémnő, a volt náci Németország egy táncosnője és egy magyar holokauszttúlélő találkoznak? Révész Bálint Nagyi projekt című filmje nemcsak imádni való, de közkinccsé teszi egyes emberek magántörténelmeit is. Villáminterjú a nagyikat faggató unokával.

2018. november 8. 20:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sikít örömében a 80 éves nagyi, akinek türkizszínű hajat csináltak videó Egész életében festetni szerette volna, nem hagyták. Eljött az ő ideje.

Méteres sütemény, ahogy nagyi csinálta
Mákos-mazsolás süti kelt tésztából: a tésztát a nagyi is így készítette Ha puha, mákos-mazsolás sütit csomagolsz tízóraira, mindenki örömmel megeszi.
Házias bejgli jó vastag mákos és diós töltelékkel: így készítsd el idén a karácsonyi kedvencet Süss te is idén olyan isteni bejglit, mint régen a nagyi! Ha odafigyelsz néhány apróságra, mindenki a csodájára jár.
Elhiszed a világ legszexibb nagyijának, hogy sosem botoxoltatott? Naptárlány lett a világ legszexibb nagymamájának kikiáltott nő! A karácsonyi ünnepekhez igazodva, mikulássapkába és piros szalagokba bújva pózolt az elképesztően dögös ausztrál nagyi, Gina Stewart, ak...
Németország 60 embert fogad be Máltáról Németország 60 embert fogad be Máltáról a szigetország partjainál veszteglő mentőhajók ügyében kötött megállapodás keretében - jelentették be szerdán Berlinben

Fennakadásokat okoz az időjárás Németországban Németország északi részén vihardagály, délen pedig havazás okozott fennakadásokat kedden.
A thai hatóságok nem adják ki Szaúd-Arábiának a 18 éves, szökésben lévő lányt Egyelőre viszont csak Németország ajánlott fel segítséget. A nemzetközi helyzet fokozódik.
Az igazi haladók szerint Németországban sincs demokrácia! Azt már megszokhattuk, hogy Magyarországon nyolc év alatt számtalanszor szűnt meg a demokrácia, na de már Németország sem elég szabad?
Az Uffizi Képtár nácik lopta festményt követel vissza A múzeum szerint Németország morális kötelessége a festmény visszaadása.
270 konténer zuhant a tengerbe a világ egyik legnagyobb hajójáról Németország partjainál Némelyikben veszélyes áru volt, a hatóságok ezért figyelmeztetést adtak ki.
Öt új tagja van az ENSZ BT-nek Öt új tagja van szerdától az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT). Az öt új, nem állandó tag kétéves időszakra Németország, Belgium, Indonézia és Dél-Afrika és a Dominikai Köztársaság, ez utóbbi egy...