A mi generációnkkal az a baj, hogy nincs baj interjú a Nagyi projekt rendezőjével

Mi sül ki abból, hogy sok évtizeddel a második világháború után az egykori angol kémnő, a volt náci Németország egy táncosnője és egy magyar holokauszttúlélő találkoznak? Révész Bálint Nagyi projekt című filmje nemcsak imádni való, de közkinccsé teszi egyes emberek magántörténelmeit is. Villáminterjú a nagyikat faggató unokával.

2018. november 8. 20:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kávés, vaníliás, tarka kuglóf: a nagyi sem készítene finomabbat A kávés-vaníliás kuglóf tésztája könnyű, laza, márványozva mutatós, és cseppet sem macerás az elkészítése.

Kis híján tragédia lett a texasi nagyi vicces fotójából Egyik pillanatról a másikra történt meg a baj.
Megvan neked is a nagyi 7 isteni süti receptje? Minddel tarolni fogsz Ezekkel az ízekkel újra felidézheted a gyerekkorod.
A klasszikus vasi tökös-mákos rétes receptje: így nyújtsd a tésztát, hogy tökéletes legyen Ez az egyik legjobb párosítás! A tökös-mákos rétes olyan, mintha a nagyi készítette volna.
Patthelyzet alakult ki Ahmed H. körül Németország mellett Ciprus is visszautasította a terrorcselekmény miatt öt évre elítélt szír bevándorlót.
Senkinek sem kell Ahmed H. Ciprus és Németország is elutasította az elítélt szír férfi befogadását.

Németország még több migránst toloncolhat az uniós tagországokba Az Európai Bíróság kimondta, hogy Németországnak joga van kitoloncolni azokat a migránsokat, akiket egy szegényebb uniós tagországba szállítanának vissza. Idáig ez vita tárgyát képezte, ezért számos k...
Hivatalosan is tárgyal a fúzióról a Deutsche Bank és a Commerzbank Németország első és negyedik legnagyobb bankja egyesülne, a szövetségi pénzügyminisztérium örülne.
Egyesülhet két német óriásbank Hivatalos tárgyalást kezd az egyesülés lehetőségéről Németország első és negyedik legnagyobb hitelintézete.
Újabb történelmi relikviát ad vissza Namíbiának Németország A kőoszlopot jelenleg a berlini Német Történeti Múzeum őrzi.
Tényező maradhat Európában a Huawei Nem tiltja meg a kínai hálózatieszköz-beszállítók, így elsősorban a Huawei Technologies és a ZTE Corporation mobilhálózati infrastruktúra-elemeinek használatát Európa legerősebb nemzetállama, Németors...
Németország nem tiltja ki a Huaweit Nem léptek az amerikaiak nyomába, de szigorítanak a biztonsági előírásokon.