Lebűnözőzte a román elnököt a kormányfő

Eszkalálódva durvul a romániai belpolitika hangneme.

2018. november 8. 21:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Budapest és Abu-Dzabi összehangolja terrorellenes akcióit Szijjártó Péter együttműködési megállapodást írt alá az Egyesült Arab Emírségekkel a terrorizmus ellen.
Trump a floridai szavazatok újraszámlálásának leállítását szorgalmazza Pár ezer szavazat döntött Rick Scott republikánus szenátorjelölt mellett.
Közös versmondás Szolnokon a magyar nyelv napján A magyar nyelv napja alkalmából több mint ötszáz diák gyűlik majd össze közös versmondásra november 13-án, kedden délelőtt Szolnok három helyszínén csatlakozva a balatonfüredi felhíváshoz közölte a szolnoki polgármesteri hivatal sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
Grizzy és a lemmingek - 31. rész  Lemming szülinap
Mintha Mága Zoltán megszöktetné Katalin hercegnét A 19. század végének egyik legnagyobb celebbotrányát, a rigójancsi sütemény névadójának extrém szerelmi kapcsolatát kutatja Katona Csaba történész, aki beavatott minket a sztori eddig publikálatlan részleteibe.
Ready Jet Go - 10. rész Holdbázis a hátsókertben

Top hírek:
Egy héten át ingyenes orvosi rendelés lesz a római Szent Péter téren 16 ezer hajléktalan élhet Rómában.
Sallói Dániel duplázott az MLS főcsoport-elődöntőjében - videó A magyar támadó csapata, a Kansas City 5-3-as összesítéssel jutott tovább.
Rakétákkal támadta Izrael Gázát egy izraeli katona halála miatt Balul sikerült egy izraeli kommandós akció.
ByeAlex nagy bajba került az X-Faktor mentorházában - Csalódnia kellett a zenekarokban Puskás Peti fiúk és ByeAlex zenekarok csapata is összeállt a mentorházban.
Egyszerű csoda ez volt Suzanne Vega Budapesten Pályafutása legjobb dalait hozta el a MOM Sportba minden idők egyik legfontosabb női popszemélyisége és dalszerző-énekese. Tudtuk, hogy mire számíthatunk és úgy is lett.
Ha az Öbölben nem leszel aranyjelvényes, akkor marad a gatyafoltozó verseny Az Újpesti-öböl sok kajakos és kenus otthonaként szolgált, az 1963-ban alakult KSI vízitelepén is ezrek eveztek, de nemcsak a versenyzésről szólt a gyerekek élete. Míg az Öböl-kört húzták, addig az edzők szabadegyetemet tartottak. Wichmann Tamás Eb-győzelme a moziban is ment, mindenki olyan kiállású akart lenni, mint ő.