Mától a kétgyermekesek is felvehetik a tízmilliós támogatott hitelt

Novák Katalin: A három éve futó családtámogatási programot már több mint lilencvenezer család vette igénybe.

2018. december 1. 13:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége A magyar kormány célja Magyarország és Közép-Európa biztonságának megőrzése, a közös cél pedig Európa biztonságának megőrzése lehetne, ehhez viszont sok a tennivaló és ezt sok minden fenyegeti is.

Novák Katalin: a gyermekvállalás segítése lehet a kiút a népesedési válságból Érdemes kicserélni a tapasztalatokat és azonosítani magát a problémát, hogy Európa népesedési válsággal küzd, amelyre megoldást kell találni vélekedett az államtitkár.
Mostantól a kétgyermekesek is megkapják a CSOK-hitelt 50 ezer havonta Múlt szombattól újabb változás lépett érvénybe: a kétgyermekesek mostantól a 2,6 millió forint vissza nem térítendő támogatás mellé kamattámogatott hitelt is igényelhetnek. A ké...
Már a kétgyermekes családok is igénybe vehetik a 10 millió forintos kamattámogatott hitelt Már a kétgyermekes családok is igénybe vehetik a 10 millió forintos kamattámogatott hitelt - hangsúlyozta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államti...
Novák Katalin: Uniós vizsgálat indul az osztrák családtámogatások ügyében A V4-ek közös fellépése nyomán indul a vizsgálat közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
Jó hír a kétgyermekes családoknak: bővül a CSOK Az intézkedést Novák Katalin jelentette be.

Novák Katalin: a kormány támogatja a karrier és a gyermekvállalás összeegyeztetését Az államtitkár közölte: ezt szolgálja a diplomás gyed, a gyed extra, a rugalmas munkavégzés támogatása, a kisgyermekes anyák foglalkoztatása után járó járulékkedvezménye is.
Lesz olyan nyugdíjas, aki kap Erzsébet-utalványt Minden azon múlik, hol él. Novák Katalin rosszallása ellenére van olyan hely, ahol a gyermeküket egyedül nevelőket is segítik.
Novák Katalin szerint nem helyes, ha egy nő egyedül vállal gyereket Nagyban zajlik a Nemzeti Konzultáció a Családok évében, és ahogy az lenni szokott, a kérdéssor nem minden pontja mellett mentek el az emberek szó nélkül. Az egyik legvitatottabb pontról kérdezték Nová...
Novák Katalin ellenzi, hogy a nők egyedül vállaljanak gyereket Az államtitkár szerint így a gyerekek jogai sérülnének.
Novák Katalin: a gyermek és a család a legnagyobb erőforrás A család az alapkő, amire építkezni tudunk, a kormányzat ezért tartja fontosnak a családtámogatások minden formáját mondta az államtitkár.
Nemzeti konzultáció már online is A kormány a népesedési problémákra nem a migrációt, hanem a gyerekes családok támogatását tartja megoldásnak - jelentette ki Novák Katalin. A családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet m...