2018-as női kézilabda-Európa-bajnokság - MagyarországSpanyolország

2018. december 5. 22:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyarországon ehetjük Európa egyik legjobb hamburgerét Két magyar éttermet is beválogattak a kontinens ötven legjobb burgerezője közé.

Európa-liga: Könnyedén fordított az Arsenal, nyert a Napoli Szoboszlai Dominik a kispadról nézte végig a Salzburg gálaelőadását.
Hosszabbításos vereséggel búcsúzott a Szekszárd az Európa-kupától A kosaras lányok kiélezett meccset játszottak a Girona otthonában.
Európa jelenleg nem jó úton jár Kovács Zoltán szerint a cél, hogy Európa visszatérjen a józan ész talajára.
Ereszt az ingatlanlufi a világ legészakibb fővárosában Izland a maga kis népességével és alapvetően igen nagy jólétével elhíresült arról, hogy 10 éve, a válság idején bankjai összeomlottak. Szó sincs arról azonban, hogy az ország elszegényedett volna: nag...
Európa imádja a kínai mobilokat Tavaly már minden harmadik eladott mobil kínai gyártótól származott. A legnagyobb nyertes a Huawei.

Balotelli gólörömén röhög fél Európa - videó Jó formába lendült az olasz fenegyerek!
Timmermans: Az EP-választáson a kollektív szolidaritás és a nacionalizmus között kell választani Timmermans szerint Európa szíve a tét az EP-választáson.
A svéd kormány bevándorláspárti Míg Svédországban inkább a migránsokra költik a pénzt, addig Magyarországon a családokat támogatják. Így reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arra, hogy egy svéd politikus felháboro...
Előnyhöz jutott a Szekszárd az Európa-Kupában Nagy csatában győzött az Atomerőmű.
Küzdelmes meccsen nyert a Fenerbahce az EL-ben A Zenit volt az ellenfél, a legjobb 16 közé jutásért küzdenek a csapatok az Európa Ligában.
Az Európa Tanácsnak nem tetszik az, amit a magyar kormány a civilekkel művel No shit