2018-as női kézilabda-Európa-bajnokság - MagyarországSpanyolország

2018. december 5. 22:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Varga Judit: a polgárokat leginkább a biztonság kérdése foglalkoztatja A magyar nemzeti konzultáció üzenete, hogy a polgárokat Európa jövője kapcsán leginkább a biztonság és az identitás kérdése foglalkoztatja.

Pépesre verték a dánokat, megvan az első Eb-elődöntős Az oroszok nem irgalmaztak, hengerelve jutottak a legjobb négy csapat közé a kézilabda Európa-bajnokságon.
Ugrásszerűen nő a migránsokat kibocsátó országok népessége A jövőben Európa lehet a bevándorlók elsődleges célpontja.
Echo Tv: A Mikulás fűtött sátorban várja a családokat a kisvasút felcsúti állomásán Egy kis ékszerdoboz Európa szívében.
Nagy pofon a címvédőtől Elmaradt a bravúr, a magyar női kézilabda-válogatott nem tudta megismételni a spanyolok elleni szenzációs teljesítményét Norvégia ellen a franciaországi Európa-bajnokságon.
Együtt erősek a V4 országai A visegrádi csoport jelenti Európa jövőjét – mondta Orbán Viktor néhány napja egy cseh kereskedelmi televízióban

Brutális győzelmet aratott a női kéziválogatott A magyar női kézilabda-válogatott 3226-ra legyőzte Spanyolországot a franciaországi Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így két pontot visz magával a középdöntőbe. via Nemzeti Spor...
A Tungsram felkarolja a hazai startupokat az InnoEnergy partnereként November 29-én hosszú távú együttműködésre alapozó partnerségi szerződést kötött egymással Európa vezető, fenntartható energiagazdálkodást támogató befektető szervezete, az InnoEnergy és az európai in...
Tíz magyar érem a litvániai erőemelő Európa-bajnokságon Tíz érmet, közte két aranyat nyertek a magyar versenyzők a litvániai Kaunasban rendezett erőemelő Európa-bajnokságon.
Női kézilabda Eb Orbán Adrienn szerint a horvátok és a spanyolok is verhetők A jobbszélső Orbán Adrienn szerint a magyar női kézilabda-válogatott következő két ellenfele, a horvát és a spanyol csapat is verhető a franciaországi Európa-bajnokság csoportkörében.
Veszprém rekorddal száll versenybe az Európa Kulturális Fővárosa-címért Veszprémben rekorddal készülnek.
Orbán Viktor: A visegrádi csoport jelenti Európa jövőjét A növekedés kétszer akkora a V4-eknél, mint az uniós átlag - mondta a miniszterelnök egy cseh televíziónak nyilatkozva.