Segít oldani a hurutot a tea: megfázáskor ezt add a gyereknek

A hurutoldó teák segíthetnek a mielőbbi gyógyulásban.

2018. december 6. 11:16

A cikk folytatása...Friss hírek
2030-ra olyan meleg lehet, mint 3 millió éve volt Amikor 18 méterrel magasabb volt a tenger Több millió éve tart a földi klíma lehűlése, ezt fordíthatja a visszájára az emberiség a tevékenységével, aminek következtében a hőmérséklet 2030-ra a hárommillió éve uralkodott időjárási viszonyokhoz fog hasonlítani. Ha a mostani szinten marad a szén-dioxid-kibocsátás a földi légkörbe, akkor pedig 2150-re olyan időjárási viszonyok fognak uralkodni a bolygón, mint az első emlősök kifejlődésének idején, ötvenmillió éve.
Demcsaák Zsuzsa még akkor is simán lelépne Magyarországról, ha kávét kéne főznie külföldön Persze a médiában helyezkedne el, és nem bánná, ha a szamárlétra alsó fokáról kellene indulnia. Szerencsére az angoltudása frenetikus ehhez.
Kulcsár Edina elárulta - Így teltek gyerekkorában az ünnepek A szépségkirálynő a karácsonyról mesélt.
Megint nagyon ráértek a tudósok: ezúttal James Bond kapcsán jöttek rá a nyilvánvalóra Noha a tudomány megszállottjai az esetek többségében valóban olyan dolgokat vizsgálnak, ami előbbre mozdítja világunkat, néha teljesen értelmetlen dolgokat is tudnak vizsgálni - akár hosszú hónapokig-évekig. Ennek köszönhetően tudjuk például, hogyan kell túlélni egy zombiapokalipszist, vagy épp azt, hogy egy a harminchoz az esélye, hogy életünk folyamán szexeljünk valamelyik rokonunkkal.
Ilyen lakásokat keresnek leginkább a magyarok Az ingatlanok drágulása miatt az olcsóbbakat keressük.
Robbie, a fókacsemete - 6. évad 8. rész Collmann barátja, Peter Stolze fiával, Nico-val a Gut Rodevitz birtokon vendégeskedik. A fiát egyedül nevelő Stolze, ahelyett, hogy Nico-val törődne, minden estéjét a Kaszinóban tölti, ahová egy alkalommal Jens munkatársát, Tomot is elcsábítja. Robbie időközben a magányos Nico barátjává szegődik, és amikor az veszélybe kerül, Robbie gondoskodik róla, hogy időben érkezzen a segítség.

Top hírek:
Hidegörvény közeledik az ország felé: kiadós hózáporokra számíthatunk Bár a lehűlés csak csütörtökig tart, szombaton ismét nedvesebb léghullámok érkeznek.
Furcsa okból gyűjtötte a férfi a kiégett villanykörtéket: csodás terve volt velük A kreatív ötlet eredményét ma már mi is láthatjuk. Nézd meg a különleges, DIY karácsonyfadíszeket!
Mit tükröz a decemberi lelkiállapotod? Nem csak te érzed a téli lehangoltságot Normális a téli rosszkedv: ne ess kétségbe, ha nem vagy feldobott hangulatban az ünnepek előtt, inkább tegyél ellene!
Céline Dion rengeteget fogyott - Szexi bőrruhában mutatta meg az alakját Céline Dion nagyon dögös ruhában pózol, de a rajongókat inkább a súlya izgatja.
Ilyen lenne a karácsony, ha 5 éves kislányokon múlna a díszítés: a rózsaszín fenyő csak a kezdet A szokványos arany és piros színek helyett valószínűleg a rózsaszín dominálna.
A szülőknek fel sem tűnt, hogy a mozgó autóból menet közben elhagyták a gyerekeküket - videó Vérfagyasztó jelenet zajlott le a kínai Jinan forgalmas utcáin, amikor egy négyéves kisfiú kiesett egy autó csomagtartójából. A furgon mögött haladó kocsi kamerája vette fel, amint a kisfiúnak valahogyan sikerült az utastérből átmásznia a csomagtartóba, majd kinyitnia a hátsó ajtót, és kizuhant a járműből.