Segít oldani a hurutot a tea: megfázáskor ezt add a gyereknek

A hurutoldó teák segíthetnek a mielőbbi gyógyulásban.

2018. december 6. 11:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Kínozta, kopaszra borotválta szerelmét a szigetvári férj Nem tudta elviselni, hogy szakítottak, ezért foglyul ejtette, és válogatott kínzásoknak vetette alá volt szerelmét egy szigetvári férfi: a nőt két napon keresztül pucérra vetkőztetve verte, megalázta, kopaszra borotválta és kínozta. Csak a nő lélekjelenlétén múlott, hogy kiszabadult.
Galambos Lajcsi 20 éves lánya gyönyörű, mint egy modell - Friss fotókon Bogi Galambos Lajcsi gyönyörű lányát is elvitte a Story-gálára.
Hrabal a sörért, Ady a konyakért volt oda - irodalmi legendák kedvenc italai Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a leplet. Bizony kedvenc költőink-íróink sem vetették meg az alkoholt. Sőt!
Ripost 77. adás - 2019.02.17 Nézd vissza a Ripost legújabb adását!
A legtöbb pszichopata ilyen munkát választ: ez a 10 kedvenc szakmájuk Bizonyos tulajdonságaik sikerre vihetik a pszichopatákat munkájukban. Kevin Dutton Nagy Pszichopata Felméréséből kiderül, melyik szakmákban.
Zsóri szebben ollózott, mint Cristiano Ronaldo Élete első felnőtt magyar bajnoki futballmeccsén feledhetetlen gólt szerzett Zsóri Dániel, aki a portugál ásztól, Cristiano Ronaldótól leste el az ollózós mozdulatot. A 18 éves támadó meseszerű találatával a Debrecen elkapta a Fradit a hajdúsági fővárosban. Amikor az edzőm, Herczeg András szólt, hogy készüljek, és nyugodtan tegyem a dolgom a pályán, egyáltalán nem voltam ideges mondta a Borsnak Zsóri.

Top hírek:
Egy félidő alatt lefocizták ellenfelüket a baszkok A Real Sociedad huszonöt perc alatt eldöntte a mérkőzést a Leganés ellen.
Sáfár Anikó nem bánta meg, hogy a karrier helyett a szerelmet választotta - interjú Magánéletét mindig a karrierje elé helyezte, még ha ezért számos kritikát is kapott az évek során. Sáfár Anikót nem érdeklik a károgók, boldog, hogy rátalált álmai férfijára, és három évtizede el sem engedi a kezét.
Elmennél mellette az utcán - Eperjes Károly döbbenetesen megváltozott A színművész már nem olyan, mint ahogyan megismertük.
A Spíler TV február 17-i élő közvetítései Prémium sport mindkét csatornánkon.
Hétköznap esti sorozatok Ajánló - Sorozatok hétköznap esténként dupla résszel a Prime-on!
Börtön járhat a szex közben lehúzott gumiért  Szingapúr lehet az első ország a világon, amelyik börtönbüntetéssel szankcionálja az úgynevezett stealthing-et, vagyis azt, amikor a férfi szex közben, titokban szabadul meg az óvszertől, ezzel nemi betegségeknek és nem kívánt terhességnek kitéve a partnerét.