Veszélyes karácsonyi vásárokra figyelmeztet a brit kormány, Magyarországot nem említik

A brit külügy december első hetében frissítette a téli időszakban külföldre utazó állampolgárai számára elérhető hasznos tudnivalókat. Amíg a német és francia karácsonyi vásárok kiemelt biztonsági kockázatként szerepelnek, addig szerencsére Magyarország kapcsán semmilyen ilyen információ nem szerepel.

2018. december 6. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Összecsapnak a titkosszolgálatok Európában Magyarország is érintett Az angol projekt keretében a résztvevők titkos, befolyásoló műveleteket hajtanak végre az EU több tagországában, hogy pszichológiai hadviselés keretében megváltoztassák az oroszokról kialakult esetleg...

Ajándékcsomagokkal és klasszikus dallamokkal a szebb karácsonyért A Filharmónia Magyarország minden egyes programján kiemelt szerepet szán a gyermekeknek.
Kovács Zoltán: a The New York Times szerkesztőbizottsága oly éber Magyarországot illetően Kovács Zoltán szerint a The New York Times szerkesztőbizottsága álmatlanul hánykolódik a magyarországi médiaegyensúly miatt.
Bizottság vizsgálná a Szeviép-ügyet Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Szeviép-ügyben a szegedi Fidesz-KDNP. Haág Zalán, a Kereszténydemokraták szegedi elnöke azt mondja, a testület feladata az, hogy feltárja, Dél-Magyarorsz...
A Slayer jövőre Budapesten is fellép búcsúturnéján A Slayer búcsúturnéja jövőre Magyarországot is érinti: a thrash metál zenekar 2019. június 11-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.
Elindult Magyarország legnagyobb ünnepi összefogása Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak, Esélyt az esélyteleneknek!

Harlem melegbáljaiból megérkezett a vogue Budapestre Igaz, 30 év kellett hozzá. A Madonna-számból ismert tánc reneszánszát éli, már itthon is vannak művelői. Kipróbáltuk, és meg is interjúvoltuk Magyarország első számú vogue-osát.
Magyarország újra vizes vébét rendezne, 2025-ben ésvagy 2027-ben A vizes vébé soha nem érhet véget!
Trócsányi László: nagyon fontos a jogi együttműködés folytatása Londonnal Nagyon fontos Nagy-Britannia és Magyarország további zavartalan jogi együttműködése, függetlenül attól, hogy milyen irányt vesz a brit EU-tagság megszűnésének folyamata (Brexit) mondta.
Magyarország lett az EU legnagyobb adócsökkentője Magyarország a 2016-os 39,3% után tavaly 38,4%-os adócentralizációs rátát mutatott fel, ezzel a legnagyobb mértékben nálunk csökkent az adóterhelés az EU-ban - derül ki az Eurostat mai jelentéséből......
Nacsa Lőrinc: Több gyerekre van szükség a magyarság fennmaradása érdekében Az ellenzék és civilszervezetek is támadják a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt erősítette meg Nacsa Lőrinc a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.
Az európai értékeket sértik a Magyarország elleni bújtatott eljárások Nem nevezhető demokratikusnak a másként gondolkodók lejáratása - mondta Varga Judit.