Átírhatja a csillagászat alapjait egy most felfedezett szupernóva

Eddig ismeretlen szupernóvát fedeztek fel, amely példátlanul újszerű betekintést enged egy erőteljes csillagrobbanás első pillanataiba.

2018. december 6. 17:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezért a bakiért valaki még nagyon megütheti a bokáját a Samsungnál Valószínűleg véletlenül, de a Samsung még azelőtt leleplezte idei legfontosabb újdonságait, hogy azokat bejelentették volna.
Ez már több mint véletlen: riasztott az Apple órája, mentőt hívtak, ez mentette meg az életét Jól tette az Apple, hogy a szokásosnál jobban odafigyelt az Apple Watch Series 4 egészséggel kapcsolatos funkcióira. Egyre-másra érkeznek ugyanis a hírek, hogy komoly szívproblémákra figyelmeztet az óra.
Megtaláltak egy 2 100 000 000 éves organizmus árulkodó lábnyomait A földtörténet forradalmi fejlődésének legkorábbi bizonyítékára leltek kutatók egy gaboni kőfejtőben: 2,1 milliárd éves fekete palában olyan organizmus nyomát találták, amely önerejéből volt képes helyváltoztatásra.
Egyre több hackertámadás éri a németországi kritikus infrastruktúrát Köztük a távközlési hálózatokat, az áramszolgáltatók rendszereit és a közigazgatást - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap. A támadások hátterében külföldi hírszerző szolgálatok állhatnak.
Az eddigi legerősebb és legszebb telefonjával válaszol a Xiaomi a Galaxy S10-re Talán nem véletlen, hogy ugyanarra a napra időzítette új csúcstelefonjának bemutatását a Xiaomi, mint a Samsung a Galaxy S10-ek bejelentését. A kínai gyártó nemcsak a Samsung telefonjaival, hanem az Apple 2018-as modelljeivel is konkurálna.
Ha kipróbálna egy másik, ingyenes böngészőt a gépén, adjon esélyt az új Operának Jelentős megújulás előtt áll az Opera böngésző. Az új felületet tartalmazó programverzió már letölthető.

Top hírek:
Egyszer járt amerikai űrhajó Magyarországon - Budapesten dörgölték Moszkva orra alá, hogy az USA nyerte az űrversenyt 1970 májusában, a Budapesti Nemzetközi Vásáron kiállították az Apollo10 parancsnoki egységét, Moszkva orra alá dörgölve, hogy az USA nyerte az űrversenyt.
M105 – az Oroszlán szívében A Charles Messier híres katalógusához utólag hozzáadott 105-ös számú objektum nem is olyan unalmas, mint amilyennek elsőre látszik.
Nevet kapott a kínai űrszonda leszállóhelye Hivatalosan Statio Tianhe névre keresztelték a Hold túloldalán található helyet.
Drámai változás történik az űrhajósok immunrendszerében Lezárult a NASA híres ikerkísérlete, mutatjuk az eredményt.
Befuccsolhat a jövő mobilja, nem igazán csapnak le rá az emberek A közelmúltban két kínai cég is bejelentett olyan minimalista okostelefont, amelyen nincsenek nyílások és fizikai gombok. A Meizu most az Indiegogón gyűjti telefonjára az előrendeléseket, megkérdőjelezhető sikerrel.
Bajban a világ legnagyobb szerződéses félvezetőgyártója A Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC), a világ legnagyobb szerződéses félvezetőgyártója rontotta folyó negyedévi bevételére vonatkozó előrejelzését, mert az egyik üzemében le kellett állítania a termelést kémiai szennyeződés miatt.