Magyarország rengeteget áldoz arra, ami az emberek életét jobbá teszi

Kásler Miklós szerint Magyarországon elképesztő, eddig soha nem látott fejlesztések zajlanak.

2018. december 6. 17:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rekordkompenzációt fizetnek a légitársaságok Magyarországon A legmagasabb megítélt kompenzáció 2.000 euró, kb. 650.000 Ft volt, amely öt utast érintett.

A Magyar Bor Akadémia Év Bortermelője Magyarországon 2018 választás eredményhirdetése A 2018. Év Bortermelője díj nyertese: Balla Géza, az Arad-hegyaljai borvidékről.
Megszűnik a főiskolai kortárstánc képzés Magyarországon A fennálló helyzet nem teszi lehetővé az 1979 óta létező képzés folytatását.
Uruguay nem adott menekültstátuszt a korrupcióval vádolt perui exelnöknek Alan Garcia Magyarországon is próbálkozhatna, itt talán több szerencsével jár.
Elindult Magyarország legnagyobb ünnepi összefogása Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak, Esélyt az esélyteleneknek!
Harlem melegbáljaiból megérkezett a vogue Budapestre Igaz, 30 év kellett hozzá. A Madonna-számból ismert tánc reneszánszát éli, már itthon is vannak művelői. Kipróbáltuk, és meg is interjúvoltuk Magyarország első számú vogue-osát.

Így áll jelenleg az AIDS-helyzet Magyarországon A HIV-fertőzöttek száma csak akkor kezdene stagnálni vagy csökkenni Magyarországon, ha több szűrővizsgálatot végeznének, hogy kiderüljön, ki vírushordozó mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus...
Trócsányi László: nagyon fontos a jogi együttműködés folytatása Londonnal Nagyon fontos Nagy-Britannia és Magyarország további zavartalan jogi együttműködése, függetlenül attól, hogy milyen irányt vesz a brit EU-tagság megszűnésének folyamata (Brexit) mondta.
Philip Pocock fotóművész világhírű berlini sorozata először látható Magyarországon Először látható Magyarországon Philip Pocock világhírű kanadai fotóművésznek a hidegháború idején, a berlini fal két oldalán készült fotóiból álló válogatás, amelyet Faliszony (Mauerkrankheit) címmel ...
Nacsa Lőrinc: Több gyerekre van szükség a magyarság fennmaradása érdekében Az ellenzék és civilszervezetek is támadják a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt erősítette meg Nacsa Lőrinc a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.
Az európai értékeket sértik a Magyarország elleni bújtatott eljárások Nem nevezhető demokratikusnak a másként gondolkodók lejáratása - mondta Varga Judit.
Ennyi cukorbeteg gyermek van Magyarországon Cukorbetegek gyerekek száma Magyarországon (2003-2017); Tízezer lakosra jutó diabetes mellitus megbetegedés a 0-18 éves gyermekek körében: