10-1-es összesítéssel jutott tovább a Real a Király-kupában

Könnyed csütörtök délutáni labdázgatás a Bernabéuban.

2018. december 6. 18:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Curtis: A YouTube jogdíjaimból nem lesz olyan házam, mint P. Diddy-nek Hiába nézték meg idén több mint 24 milliószor Majka, Curtis és Király Viktor slágerét, a videómegosztó kifizetései a rapper szerint teljesen kiszámíthatatlanok.

José Mourinho visszatér a Real Madridhoz?! Váratlan információk érkeztek.
A Real Madrid vagy a Barcelona játékosai nyertek több Aranylabdát? Luka Modric győzelmével a Real Madrid játékosai már 11 elsőségnél járnak. Na de mennyinél jár az ősi rivális?
10 év után nem Messi vagy C. Ronaldo: Modricé az Aranylabda A világ újságírói a Real Madrid horvát sztárját látták idén a legjobb futballistának. Világbajnokok az élmezőnyben, Messi 5. lett.
TESZT: Skoda Karoq 2.0 TDI 4x4 Eddig volt király az Octavia
A Real Madrid a Valencia ellen érte utol az Alavést Otthon nyert Solari csapata.

Spanyol bajnokság 2018/19 - 14. forduló eredményei és gólszerzői Spanyol bajnokság 2018/19 - 14. forduló eredményei és gólszerzői hir spanyol foci eredmény top téma panucci p, 11/30/2018 - 23:55 ...
Ördög Nóra: ˝Szegény Király Viktornak nem tellett˝ A Mit tenne a gyereked?-ben Király Viktor is szóba került. Vajon ő lehet a gazdag amerikai üzletember? Döbbenet, amit róla állítottak... 
Bajnokok Ligája: Már tizenkét csapat biztosan továbbjutott a csoportból Bajnokok Ligája: Már tizenkét csapat biztosan továbbjutott a csoportból hir bl Bajnokok Ligája Real Madrid Barcelona panucci cs, 11/29/20...
A Manchester United megőrül Mourinhótól, Szalai Ádám meg a szlovák bírótól Az angol csapat egyre vállalhatatlanabbul játszik. A Real Madrid a szünetben váltott, Szalai is, csak ő a rossz irányba.
Ronaldo után ezt a Real-sztárt szerezheti meg a Juve CR7 is örömmel látná egykori csapattársát.
Már a Girona is elkapta a Real Madridot A katalán kiscsapat már csak kevesebb rúgott gólja miatt áll a BL-címvédő mögött.