Nők kínzásában vehett részt a szaúdi újságíró-gyilkosság egyik vádlottja

Szaúd-arábiai emberi jogi női aktivisták kínzásában való bűnrészességgel vádolják Szaúd al-Kahtánit, Mohamed bin Szalmán trónörökös volt tanácsadóját, aki ellen egy török bíróság is elfogatóparancsot...

2018. december 6. 20:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szaúdi nők rabszolgasorához asszisztál a Google és az Apple Úgy tűnik, a techóriásokat nem érdekli, hogy Szaúd-Arábiában milyen károkat okoznak a nőknek.

Hatalmas felháborodást keltett az Apple és a Google egyik alkalmazása A Szaúd-Arábiában árusított alkalmazás férfi felügyelet alatt tartja a nőket.
Jogvédők szerint a Google és a Facebook támogatja a nők elnyomását Szaúd-Arábiában Támogatják az alkalmazást, amivel a szaúdi férfiak követhetik a feleségük mozgását.
A komoly viharokat jégáradat követte Szaúd-Arábiában - VIDEÓ A felvétel készítője is jobbnak látta menekülőre fogni.
Szaúd-Arábia tagadja, hogy közük lenne Jeff Bezos meztelen fotóinak ellopásához A világ leggazdagabb emberének zsarolási ügye pillanatok alatt a világpolitika színterére keveredett át.
Mohamed Szalah befejező csatárként is a legjobbak egyike Klopp új pozícióban játszatja legjobb játékosát, és eddig bejött.

Mohamed Fatima szürreális pillanatokat okozott a Reggeliben Amikor minden mondat idézhető.
Saját kriptovalutát fejleszt az Arab Emírségek és Szaúd-Arábia Az új projekt megkönnyíteni a két ország közötti pénzmozgást.
Alig másfél év alatt 107 milliárd dollárt koboztak el Szaúd-Arábia korrupt milliárdosaitól Az elképesztő összeget 87 embertől gyűjtötte be Mohammed bin Szalman koronaherceg.
A nő maga a két lábon járó bűn A nemek tényleges egyenlőségének gátja világszerte a nők elleni erőszak büntetlensége. Szaúd-Arábiában különösen nehéz a nők élete.
Súlyos esőzések miatt tizenketten meghaltak Szaúd-Arábiában Legkevesebb egytucatnyian vesztették életüket.
Lavrov: Moszkva kész segíteni Bagdadot a terrorista jelenlét felszámolásában Moszkva érdekelt abban, hogy támogassa Bagdadot az iraki terrorista jelenlét végleges felszámolásában jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, miután szerdán Moszkvában fogadta iraki hivat...