Optofarmakológia: új irány a gyógyszerkutatásban

A világon egyedülálló kutatásokat végeznek az ELTE kutatói.

2018. december 14. 14:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A "kágéestés" csencselés, seftelés sokaknak volt remek üzleti iskola, ami ma hiányzik Kicsiben és nagyban egyaránt működött a szocialista országok hiánygazdaságára épülő kereskedelmi rendszer, amely a rendszerváltás környékén élte virágkorát. A farmerezős, búvárszivattyús szovjet magá...

A maratoni Facebook-üzemzavar miatt 3 millió új felhasználó regisztrált át a Telegramra Nem mindenki élte meg bosszankodva a Facebook eddigi legsúlyosabb üzemzavarát. A Telegram például kifejezetten hálás lehet neki.
Halálra gázolt a vonat egy nőt, miközben a kutyáját próbálta kimenteni Németországban A nő a helyszínen meghalt, és kutyája sem élte túl a balesetet.
Szakításból lehetett a tragédia Egy szerelmes pár veszekedése is közrejátszhatott abban a tragikus balesetben, ahol összesen heten égtek halálra a 81-es úton. Egy autó előzés után összeütközött egy másikkal, amiben öten utaztak. Sen...
Cserhalmit kidobták a vívóteremből - így lett belőle színész Fiatalon élte át a kudarcélményt Cserhalmi György. A Nemzet Színészének minden álma az volt, hogy vívásban érjen el sportsikereket, de edzője eltanácsolta. Így került a színpadra.
Sok a hasonlóság a két lezuhant új repülő közt - van ok az aggodalomra? Vasárnap röviddel felszállás után lezuhant az etióp légitársaság egyik utasszállítója Addisz-Abeba közelében. A gép fedélzetén tartózkodó 157 ember közül senki sem élte túl a katasztrófát. A Boeing 73...

Senki sem élte túl az etióp repülőgép-szerencsétlenséget 157-en haltak meg, összesen 33 ország állampolgárai voltak a gépen.
Tóba zuhant egy kisrepülő, senki sem élte túl A gép le akart szállni, amikor elveszítették felette az irányítást.
A klímaváltozás a vulkáni hamufelhők terjedését is megváltoztatja A folyamatot az ELTE kutatói figyelték meg.
Szakításuk után zaklatta a volt élettársát, majd egy erdőben ásóval is megfenyegette A poklot élte át a nő tavaly nyáron.
Tények teljes adás, 2019. március 5., kedd HÁTBORZONGATÓ - Megöltek, majd feldaraboltak egy férfit a Jászságban. Szemeteszsákokba tette a gyilkos a testrészeket, ezeket bicikliző gyerekek találták meg. - DÖBBENETES - Halálos motoros balesetről...
Magát okolja csapata kudarcáért Gelencsér Tímea Rákóczi Reni vigasztalta meg Timit, aki könnyek között élte meg a csapat kudarcát. A Bajnok lány úgy érzi, hogy az ő hibájából veszítettek.