Mészáros Lőrinc tágas szaunából nézheti majd a haverjaival a horvát csapatának meccseit

Vagy medencéből. Igazi luxus VIP-stadion épül Eszéken.

2018. december 28. 11:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kleinheisler végre pályára léphet Mészáros Lőrinc csapatában A FIFA elutasította az Asztana beadványát.

Négy nappal Vajna halála után átvette a TV2-t Mészáros Lőrinc köre Andy Vajna január 20-án halt meg, január 24-én pedig rendkívüli közgyűlést tartott a TV2 Média Csoport Zrt. írja a Válasz. Személyi döntések születtek, a Mészáros-kör hatalomátvételét ez is alátámas...
Mészárosék húzták be a MÁV 900 milliós megbízását Homolya Róbert, a MÁV-elnök is megfordult tavaly nyáron azon az adriai hajón, ahol korábban Mészáros Lőrinc is pihent. 
Orbán Viktor influencer olyan reklámposztot tolt ki az előbb, hogy a GVH adja a másikat Barátja, Mészáros Lőrinc egyik agrárcégét tolta meg a miniszterelnök.
A boldog Mészáros Lőrinc nyilatkozott az ATV-nek
Négy évvel a G-nap után - az oligarchákat cserélték le, vagy változott más is? Az egykori Simicska-cégek jelentős része Mészáros Lőrinc közelébe került, a médiabirodalom koncentrációja akkora, amilyenről Simicska csak álmodni mert, Mészáros vagyona pedig ma több, mint ötször ak...

Egy milliárdos tendert NEM Mészáros Lőrinc cége nyert Pedig ők is szerették volna korszerűsíteni hat község szennyvíztisztítóját.
Vajon adományozott már pénzt az állami kórházaknak a leggazdagabb magyar, Mészáros Lőrinc? A kormánynak fogalma sincs róla.
Mészáros Lőrinc parkolóháza borzolja a tatabányai boltosok idegeit A felcsúti dollármilliárdos a helyi önkormányzattal közös cége épít a főtérre parkolóházat, ami miatt lezárták az üzletház egyik bejáratát, csak a hátsó kapun lehet megközelíteni. Az egyik boltos sze...
Mészáros Lőrinc megvette a Club Aligát Eddig is tudható volt, hogy a felcsúti milliárdos kezébe kerül majd az egykori balatonparti pártüdülő, ez most történt meg.
Fideszes képviselők és Széles Gábor is nyertek tízmilliós támogatást a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán Ugyanezen a pályázaton húzott be Mészáros Lőrinc szállodája is 325 millió forintos támogatást.
Verseny nélkül viheti a Budapest Bankot is Mészáros Lőrinc Álságos módon tesz eleget a kormány annak a vállalásának, hogy privatizálja a Budapest Bankot. A friss kormányhatározat szerint ugyanis a pénzintézet verseny nélkül vihető, aminek a haszonélvezője is...