Tizenkilenc határsértőt fogtak el Nagylaknál

A Magyarországon elfogott illegális migránsok közül egy férfi afgán, míg a többiek iraki állampolgárnak vallották magukat közölte a rendőrség munkatársa.

2018. december 29. 22:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Negyven élő védett madarat találtak a pénzügyőrök Nagylaknál Negyven élő védett madarat találtak a pénzügyőrök egy román kisbuszban Nagylaknál - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t

Kézi-vb: Magyarország-Egyiptom ÉLŐ Kulcsfontosságú mérkőzést játszik a válogatott.
Jön a visszavágó! Magyarország vs. Románia - hétfő 19.00 Gratulálunk Magyarország válogatottjának az első győzelméhez! Ám A Nagy Összecsapásnak még nincs vége, jön a visszavágó: hétfőn este 19.00-tól a TV2-n!
Ezreket öl meg a rossz levegő Kisvárosnyi, azaz mintegy 8-10 ezer ember korai halálát okozza a légszennyezettség Magyarországon évente. A Nemzeti Népegészségügyi Központ szerint különösen Északkelet-Magyarországon aggasztó a helyz...
Magyarországon a zsidó közösségek biztonságban élnek A vallási kapcsolatok erősítéséről tárgyalt Jeruzsálemben Soltész Miklós.
11 ezer külföldi kapott tavaly munkavállalási engedélyt Magyarországon A kiadott tartózkodási engedélyek száma pedig 10 ezerrel nőtt 2017-hez képest.

Váratlanul felbukkant egy O1G-s zászló a köztévé közvetítésében Az Argentína-Magyarország meccs előtt.
Takács Szabolcs: Magyarország és Szlovénia közös érdeke egy erős Közép-Európa Az államtitkár kiemelte: ez nem EU-ellenes nézőpont, hanem éppen EU-párti, hiszen erős Európa nem létezhet erős tagországok és fejlődőképes térségek nélkül.
Magyarok hőbörögtek Brüsszelben Magyarország ellen A kormány bírálata fontos, az ellenőrzést és az egyensúlyokat biztosító szabad média pedig nélkülözhetetlen a demokráciában - jelentette ki Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselő Brüsszelb...
Ez volt a valóságszünet – mondta a Momentum elnökségi tagja, és otthagyta az Echo TV adását Szerinte azzal kellene inkább foglalkozni, hogy Magyarországon már a leggazdagabb ember Mészáros Lőrinc.
Az igazi haladók szerint Németországban sincs demokrácia! Azt már megszokhattuk, hogy Magyarországon nyolc év alatt számtalanszor szűnt meg a demokrácia, na de már Németország sem elég szabad?
Így alakul az ipar termelőiár-indexe Magyarországon Az ipar termelőiár-indexe Magyarországon; előző év azonos időszaka egyenlő 100