Szijjártó alaposan helyretette Junckert

Az Európai Bizottság "isiászos" elnöke nem teszi az ablakba, amit a magyar diplomácia első emberétől kapott.

2018. december 30. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Végül a szimbolikus erejű Kőér utcai Juncker-plakátot is leragasztották a mémpár fotójával Ez volt az a hely, ahol csak a Manfred Weber útvonaláról látható plakátot szedték le, a mellette lévő maradt.

A bevándorlás miatt vitáznak A magyarok döntő többsége szerint a Fidesz Európai Néppártból való lehetséges kizárása mögött többek között az áll, hogy Brüsszel nem támogatja a magyar kormányt Európa keresztény kultúrájának megvédé...
Szél Bernadett: A kampány jogtalan előnyszerzésre való alkalmassága tekintetében kérdésre előadom A politikus a Soros-Juncker-kampány miatt tett feljelentést, ma másfél óráig hallgatták meg a Gyorskocsi utcában.
Századvég: a Néppárt azért büntetné a Fideszt, mert az kiáll a magyar választók akarata mellett A magyarok döntő többsége szerint a Fidesz Európai Néppártból való lehetséges kizárása mögött többek között az áll, hogy Brüsszel nem támogatja a magyar kormányt Európa keresztény kultúrájának megvédé...
A Momentum üzent Webernek: Növesszen tököket A kormány letakarta saját plakátjait, mire Manfred Weber néppárti csúcsjelölt megérkezett az országba, így nem láthatta Junckert és Sorost. A Momentum ezeken a letakart plakátokon üzent Webernek.
444.hu: Orbán ötlete volt, hogy leszedik a Juncker-plakátokat A kormányfő múlt szerdán telefonon beszélt a CDU elnökével, azóta közelednek az álláspontok.

Trócsányi megpróbálta megmagyarázni a németeknek a Soros-Juncker-kampányt Az igazságügyi miniszter szerint a junckeres plakátok valójában nem is Junckert támadják.
A francia Juncker A konzervatív úr szerepétől a csalásokon és árulásokon át Macron karjáig.
Zöldek csúcsjelöltje: Az Orbánnak küldött ultimátum nevetséges A Néppártnak nem csak akkor kellene kiakadnia, amikor Jean-Claude Junckert teszi a magyar kormány hazug plakátokra, mondta a zöldpárti Bas Eickhout.
Lecseréli a kormány a Soros-Juncker plakátokat Helyette a családvédelmi akciótervet fogják reklámozni - hangzott el a kormányinfón. Újabb részletek derültek ki a gyerekek után felvehető kedvezményes hitelről is.
Kidobta a Soros-Juncker-hirdetést az önkormányzati lapból a XV. kerület A kerület ellenzéki vezetése inkább kifizette a Soros-Junker hirdetésért járó 3 milliót.
Ami sok, az sok - üzente Juncker a Fidesznek Az EB elnöke hónapok óta mondja, hogy az EP-választáson a Néppárt legnagyobb problémája Orbán Viktor lesz.