Szijjártó alaposan helyretette Junckert

Az Európai Bizottság "isiászos" elnöke nem teszi az ablakba, amit a magyar diplomácia első emberétől kapott.

2018. december 30. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Juncker megmagyarázta, hogy miért dicsérte a román nemzeti ünnepet Ujhelyi István történelemkönyvet küldött ajándékba Junckernek, miután azt mondta, hogy december 1. európai ünnep is. Megérkezett a válasz.

Juncker: A brit tegyék világossá, hogy mit akarnak Az EU-s vezetők aggódva és türelmetlenül reagáltak a brexit-megállapodás londoni bukására.
Európa vezető politikusai a tőzsdemilliárdos hálózatának fogságában Jean-Claude Juncker, Frans Timmermans, Emmanuel Macron, Dimitris Avramopulosz neve is szerepel a Soros György személyes találkozóiról készült feljegyzésekben.
Juncker: Európa mindkét tüdejével lélegzik Az Európai Bizottság elnöke szerint Bukarestnek akkor lesz esélye Európát az összetartás felé mozdítani, ha az országon belül is sikerül konszenzust teremtenie.
Juncker bevinné Romániát a schengeni övezetbe Nem sok ideje maradt rá, de igyekszik.
Ausztria alkancellárja leváltaná Merkelt, Macront és Junckert Strache szerint mindenki békében szeretne élni Európában.

Strache: le kell váltani az EU éléről a Macron-Merkel-Juncker tengelyt Heinz-Christian Strache egy interjúban beszélt arról, hogy mi az FPÖ célja az EP-választásokon.
Sorsdöntő esztendő Nemcsak az EP leendő összetétele múlik a választások eredményén, hanem a következő Európai Bizottságé is, a kifutómodellként is feltűnően szószátyár Jean-Claude Juncker utódlása.
Juncker a Fideszt kritizálta Jean-Claude Juncker egyébként nemcsak hazánknak, hanem az unió tanácsának soros elnökségét átvevő Romániának is odaszólt.
Szilveszteri tréfa, hogy Juncker mondja meg, mi a kereszténydemokrácia Szijjártó Péter szerint Jean-Claude Juncker már régen nem kereszténydemokrata politikus.
Az MTI híréből kimaradt, hogy Juncker kirakná a Fideszt a Néppártból
Juncker tántorog, Orbán dzsíájdzsózik: az év legbizarrabb videói a politikában Juncker megküzd a lépcsőkkel, Orbán Chuck Norrisszal haverkodik, Macron leszáll a gettóba, May a Szamóca őrssel táncol, Trump beelőzi a királynőt összegyűjtöttük 2018 öt legviccesebb, legbizarrabb va...