'Az ellenzék felelőssége az erőszak'

Kizárólag a balliberális politikusok a felelősek azért, hogy az utcán és a parlamentben is megjelent a fizikai erőszak és a fenyegetés, ezt Gulyás Gergely miniszter mondta a Pesti Srácoknak. Szerinte az ellenzéknek csak ürügy kellett a tüntetésekre, és nincs mögöttük valós támogatottság, csupán néhány ezer embert tudtak az utcára vinni.

2018. december 30. 19:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor egy hónapon belül nagy bejelentéseket tesz Orbán Viktor fontos intézkedéseket lengetett be az év első Kormányinfóján, amit ezúttal ő vezényelt le Gulyás Gergely helyett. Előrevetítette: február elején esedékes szokásos évértékelő előadásában.....

Újra együtt a Munkácsy-trilógia Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiájának harmadik darabja, a Golgota is a magyar állam tulajdonába került. Ezt a Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be. Gulyás Gergely elmondta, a képet 3 mi...
Az ellenzék nagy része antidemokratikus Nem tisztelik a demokrácia alapértékeit - mondta Gulyás Gergely.
Gulyás Gergely: sokan hisznek az erőszakban Az ellenzék nyílt jogsértéseinek következménynélkülisége Gulyás Gergely szerint azt bizonyítja, hogy Magyarország az egyik legliberálisabb demokráciája az EU-nak.

Gulyás Gergely szerint el lehet gondolkodni a Békemeneten Bayer Zsolt publicista vetette fel, az ellenzéki tüntetések után ideje lenne Békemenetet szervezni, Gulyás Gergely miniszter érdemes mérlegelni a kérdést.
Kövér László: Az ellenzék nem különböztethető meg a csőcseléktől Neobolsevista társaság randalírozott a Kossuth téren - mondta a házelnök a Pesti Srácoknak adott interjúban.
Iskolabuszprogram indul Gulyás Gergely hangsúlyozta: a kormányzat célja, hogy enyhítse a Budapesten és az agglomerációban élő emberek mindennapi közlekedési problémáit.
A II. kerületben indul a budapesti iskolabuszprogram mintaprojektje Gulyás Gergely: a kormányzat célja a fővárosban és az agglomerációban élő emberek mindennapi közlekedési problémáinak enyhítése és a közlekedés okozta környezeti terhelések mérséklése.
Az ellenzéknek óriási a felelőssége az erőszakos tüntetések kialakulásában Gulyás Gergely szerint még az ellenzéki képviselők és aktivistáik sem állhatnak a törvények felett.