'Az ellenzék felelőssége az erőszak'

Kizárólag a balliberális politikusok a felelősek azért, hogy az utcán és a parlamentben is megjelent a fizikai erőszak és a fenyegetés, ezt Gulyás Gergely miniszter mondta a Pesti Srácoknak. Szerinte az ellenzéknek csak ürügy kellett a tüntetésekre, és nincs mögöttük valós támogatottság, csupán néhány ezer embert tudtak az utcára vinni.

2018. december 30. 19:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ki kell ásni magunkat a lebombázott ház pincéjéből Valakik, valamiért szét akarják morzsolni a helyi közösségeket és elsősorban a keresztény Európát, ideje megvédeni. Gulyás Gergely és G. Fodor Gábor is is harcra szólított a Századvég rendezvényén.

Gulyás Gergely szerint Orbán megkapta a felhatalmazást az "önkéntes" felfüggesztésre A Népszava viszont úgy tudja, erről semmilyen formális döntés nem született a Fideszben.
A migráció nem megoldás A migráció nem oldja meg a munkaerő utánpótlását és a demográfiai bajokat sem, ezzel szemben Magyarország a stabil családpolitikára épít. Ezt Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője mondta. A tár...
Az Európai Néppárt elnöksége azt javasolja, hogy függesszék fel a Fidesz tagságát Erre mondta azt Gulyás Gergely, hogy ha megszavazzák, akkor kilépnek.
A Fidesz erős, egységes, kereszténydemokrata, a bevándorlást elutasító néppártot szeretne A Fidesz egy erős, egységes, kereszténydemokrata, a bevándorlást elutasító Európai Néppártot (EPP) szeretne, és amíg erre esély van, a pártcsalád tagja akar lenni – jelentette ki Gulyás Gergel...
Gulyás Gergely: A nemzet közös terv a jövőre A miniszter szerint a legfontosabb hivatásunk a megmaradás.

Migrációs vita az Európai Néppártban A bevándorlásról szól a Fidesz néppárti tagságáról indított vita. Ezt a kancelláriaminiszter jelentette ki Orbán Viktor és az Európai Néppárt frakcióvezetője, Manfred Weber találkozója után. Gulyás Ge...
Orbán kész bocsánatot kérni a hasznos idiótázásért Ha valakit megsértett volna a hasznos idióták kifejezéssel. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter reagált Manfred Weber sajtótájékoztatójára, magyarázta az OrbánWeber-találkozót.
Gulyás Gergely: A Fidesz tagságával a Néppárt is jól jár Akkor sem köt kompromisszumot a Fidesz a keresztény értékek védelmében és a migráció elutasításában, ha kizárják az Európai Néppártból.
És akkor a jólértesült Gulyás Gergely bemondta a szeptemberi válságot Kisebb gazdasági válságot vár őszre a kormány; újra felvetődött az ötlet, hogy gyúrják egybe a MÁV-ot a Volánnal; sztrájkoltak a Hankook dolgozói, meg is kapták a fizetésemelést. Ez a hvg.hu heti gaz...
Elindult Gulyás Gergely új honlapja Elegáns, mértéktartó és egyedülálló.
Válságot vár szeptemberre a kormány. Lehet, hogy már tudnak valamit? A kormány egyszerre dicsekszik a magyar gazdaság sikereivel és vizionál visszaesést, Gulyás Gergely pedig szintet lépett, amikor szeptemberre válságot jósolt. Hol az igazság?