Egyre emelkedik a Huawei árbevétele

Amerika mindenhonnan kiszorítaná a Huaweit, a kínai cég árbevétele azonban már átlépte az évi 100 milliárd dollárt.

2018. december 30. 12:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egyre nagyobbra dagad a Huawei-botrány - Hogy érinti a hazai mobilcégeket? Az európai távközlési vállalatok nagy részéhez hasonlóan mindhárom nagy hazai telkó, a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone is alkalmaz kínai eszközöket a távközlési hálózatában, és bár kiemelten.....

Saját Windowst és Androidot fejlesztett a Huawei! Arra az esetre, ha eltiltanák az amerikai eszközök és termékek használatától.
Minden fontos részlet kiszivárgott a Huawei P30 és P30 Pro mobilokról Itt a teljes specifikációs lista.
Bemutatkozott a kínai P30 Lite Ne tévesszen meg senkit, hogy Nova 4e-nek hívja a Huawei, ezt Kínán kívül az új P-széria belépőmodelljeként ismerhetjük majd meg.
Jó hír a Huawei-től A Huawei tízmillió Mate 20 és Mate 20 Pro készüléket értékesített világszerte a két termék piaci bevezetését követő első közel öt hónapban.
"Lex Huawei"? - az EU is megkongatta a vészharangot Az Európai Parlament is aggódik a Huawei-veszély miatt, a Bizottság viszont sokkal keményebben lépett fel kedden.

Az USA Németországot fenyegeti a Huawei miatt Mivel a németek együttműködnek a Huawei-jel, az amerikaiak korlátoznánk a berlini szövetségesekkel megosztott információkat.
A kínai kormány támogatja a Huaweit a Washington elleni perében A kínai kormány támogatja a Huawei Technologies vállalatot az Egyesült Államok szövetségi kormánya ellen indított perben - jelentette ki pénteken a kínai parlament, az Országos Népi Gyűlés idei év...
A csúcskészülékek képességeit idézi az új Huawei Y7 A közösségi média szerelmeseinek készült a 2019-es modell.
Nem csak a fényképezés terén lehetnek ütősek a Huawei P30 telefonok Találgatásokra okot adó videót adott ki a P30 okostelefonokról a Huawei.
Szétcsúsztatható mobilon dolgozhat a Huawei Egy szabadalom legalábbis arra utal, hogy a Huaweinek is lesz saját, szétcsúsztathatós okostelefonja.
A Huawei perelné az amerikaiakat A letartóztatott pénzügyi igazgató ügyvédei kártérítési pert kezdeményeztek.