Egyre emelkedik a Huawei árbevétele

Amerika mindenhonnan kiszorítaná a Huaweit, a kínai cég árbevétele azonban már átlépte az évi 100 milliárd dollárt.

2018. december 30. 12:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lemásolták a Szabadság hidat (is) a kínaiak A Huawei új központjának tervezésekor.

Reagált a Huawei alapítója a kémkedésről szóló vádakra Zsen Cseng-fej most bővebben is kifejtette véleményét a felhozott vádakkal kapcsolatban.
Halálos ítélettel durvul tovább a Huawei-ügy Kína egynapos tárgyaláson ítélt kivégzésre egy kanadait, és közölte: elege van abból, hogy egyes országok miket találnak ki a Huaweiről.
Az akadémiai szférában is tartanak Peking erejétől Aggódnak az amerikai akadémikusok a második hónapja gyűrűző Huawei-botránnyal együtt járó kínai letartóztatások miatt.
Kirúgta a Lengyelországban kémkedés gyanújával letartóztatott alkalmazottját a Huawei A cég szerint nincs közük az ügyhöz.
Huawei-főnököt tartóztattak le kémkedés gyanújával Lengyelországban Letartóztattak kémkedés gyanújával Lengyelországban egy lengyel és egy kínai állampolgárt, a bíróság pénteken három hónapos előzetes letartóztatásba helyezte őket – közölte a kormány egy ill...

CES 2019: A Huawei-nek 2018-ban is volt kameralukas mobilja A Nova 4 rendkívüli módon hasonlít a Honor View 20-ra, persze az előbbit jelentették be korábban, igaz, egy generációval régebbi hardverrel.
Ha ezt tényleg meglépi a Huawei, sokan örülnek majd a P30 érkezésének Az eddig kiszivárgott információk alapján úgy tűnik, "visszalép" egyet a Huawei, és újra tesz "rendes" fülhallgató-csatlakozót a mobiljába.
Úgy viszik a Huawei mobiljait, mint a cukrot Erős évet zártak tavaly a kínaiak.
Rengeteg telefont adott el tavaly a Huawei, de problémák jöhetnek A kínai cég most már a második legnagyobb okostelefon gyártó a világon.
5 hátlapi kamerát kaphat a Huawei Mate 30 Pro A Huawei szabadalmaztatott egy tokot, ami látszólag a Mate 20 Pro készülékre illik. A kamera kivágása viszont 5 hátlapi szenzorról árulkodik, vagyis ez már a Mate 30 Próhoz készülhet.
Kínos kínai baki: a Huawei újévi üdvözletét iPhone-ról írták A felelősöket megbüntették.