Orbán Viktor Benjamin Netanjahuval tárgyalt Brazíliavárosban

A két miniszterelnök áttekintette a magyar-izraeli kapcsolatok aktuális kérdéseit.

2019. január 1. 22:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Érintetlen marad a fideszes képviselők néppárti frakciótagsága A képviselőcsoportra nem vonatkozik a felfüggesztés.
Leváltaná az elnököt az algériai vezérkari főnök Arra hivatkozva, hogy nem tudja ellátni az elnöki feladatait. Ami speciel igaz is, az agyvérzése óta.
Itt a 444 Jó hírlevele Budapest legjava kéthetente, a 444 szakértőitől. Éttermek és előadások, bulik és boltok, koncertek, kiállítások és kirándulások. Iratkozz fel, fizetned csak akkor kell, ha tetszik!
Azt gondolták, szórakozik a rendőrök 27 év után hitték el a gyilkos vallomását Tavaly nyáron lett figyelmes a michigani rendőrök nyomozócsoportja egy Michael Leon Curry nevű Facebook-felhasználóra, aki döbbenetes bejegyzéseket publikált. Nem vagyok egy angyal. Ha felbosszantanak, ölök. () Még sosem öltem olyat, aki ne érdemelte volna meg. - írta Curry 2018 júniusában. Az 51 éves férfi 1986-ban követett el egy brutális gyilkosságot, mely során egy Wilda Wilkinson nevű nővérasszisztens vesztette életét.
Hamarosan bemutatják Meghan hercegné egyik régi szexelős-drogozós filmjét Egy cég megvásárolta a jogait egy 8 éve forgatott, soha ki nem jött filmjének jogait.
Esélyes lehet a Brexit-megállapodás elfogadása A volt Brexit-ügyi miniszter szerint az alsóház elfogadhatja a harmadjára benyújtott egyezményt.

Top hírek:
A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok A tévé értesülése szerint Izrael tovább folytatta a válaszcsapásokat.
Négy gépjármű rohant egymásba Pilisnél Teljesen lezárták a 4-es főutat.
Erdogan kampányígérete: ismét mecsetté alakítaná a Hagia Sophiát Legutóbb szeptemberben dobott vissza egy ilyen kérelmet a török alkotmánybíróság.
Milliókat fenyeget éhezés Afganisztánban Csupán egy lépésre vannak az éhínségtől.
Mészáros-féle cég nyerte a dohánytermékek figyelésére kiírt 4 milliárdos közbeszerzést Uniós előírás, felcsúti zsebek.
Folytatódnak az Idai ciklon miatti mentési munkálatok Afrikában Az ítéletidőnek több mint 700 halálos áldozata van.