Orbán Viktor Benjamin Netanjahuval tárgyalt Brazíliavárosban

A két miniszterelnök áttekintette a magyar-izraeli kapcsolatok aktuális kérdéseit.

2019. január 1. 22:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új terveket készíttethet a kormány a Sorsok Házához Orbán Viktor Benjamin Netanjahuval tárgyalt, szóba került a múzeum is.

Friss hírek
Brutális sor kígyózik a belvárosban: fotókon az őrület Darabonként ezer forintért bárki hazaviheti a Corvin Mozi régi székeit....
Mennyire féltsük a közösségi oldalakon lévő adatainkat? A személyes adataikkal visszaélést elszenvedők negyede már törölte is profilját valamelyik közösségi média felületről.
A fehérsapkás magyarokkal mutatja be a Guardian a populizmus elleni mozgalmat 2018 már nem a populista diadalok éve volt, hanem az ellenállásé.
Sétát tehetünk egy muslica agyában Villámgyorsan elkészült az agytérkép, ami felpörgetheti az idegrendszeri kutatásokat.
Szijjártó: Megakadályozzuk, hogy Brüsszel végrehajtsa az ENSZ migrációs csomagját Az ENSZ negyven tagállama nem szavazta meg a csomagot.
Takarékot bírságolt az MNB A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma publikált határozatában hétmillió forintra bírságolta a Nyugat Takarék Szövetkezetet. A hitelintézetnek az MNB kötelezése alapján június végéig orvosolnia kell az...

A nap képe: brazil bombázóval feszített Orbán Viktor Orbán Viktor tegnap részt vett az új brazil elnök, Jair Bolsonaro beiktatási ceremóniáján Brazíliavárosban.

Top hírek:
Egy kisgyermekes anya elképesztő rekordot futott a brutális brit terep-ultramaratonon A 35 éves Jasmin Paris 83 óra alatt, mindössze három órányi alvással teljesítette a 429 kilométeres hegyvidéki távot.
Visszatér a fagy és a havazás: mutatjuk mikor Többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak.
Popzenekarok dolgozzák fel Cage csend darabját John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó.
Bomba robbant Bogotában, nyolc halott Autóba rejtették a robbanószerkezetet egy rendőriskola közelében.
Égett egy kamion az M1-esen Lezárták a főváros felé tartó sávokat.
Izraeliţii din Ungaria cer suspendarea căutărilor rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării Budapesta, joi, 17 ianuarie 2019 (MTI) - Uniunea Comunităţilor Religioase Evreieşti din Ungaria (Mazsihisz) consideră că nu îşi au rostul căutările rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării ún 1944-45, iar planul transportării osemintelor în Israel le-a răscolit comunitatea, motiv pentru care preşedintele organizaţiei a adresat o scrisoare ministerelor de interne ungar şi israelian cerând suspendarea căutărilor "care nu au nicio motivaţie".