Gelencsér Tímeát nagyon megtörte a pálya

A Bajnokok újabb vereséget szenvedtek az Exatlon Hungary adásában. Hogy hogyan értékelte teljesítményét Gelencsér Tímea, a videóból kiderül!

2019. január 3. 21:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gelencsér Tímea vs. Huszti Katalin 59. adás Kiélezett csatában küzdött a győzelemért Gelencsér Tímea és Huszti Katalin.

Gelencsér Tímea vs. Huszti Katalin 57. adás A versenyzők nagyon akarják a jutalmat. Vajon Timi vagy Kata szerezte meg a következő pontot? 
Gelencsér Tímea vs. Huszti Katalin 56. adás A tét a Villába jutás, amiért Gelencsér Tímea és Huszti Kata is elszántan küzdött!
Gelencsér Tímea vs. Szabó-Thomka Hanna 54. adás Hanna ma egyedüli Kihívó lányként minden női futamban részt vesz. Vajon bírni fogja? 
Gelencsér Tímea Salander Dorináról: ˝Bízom a csodában, hogy jól lesz˝ A Bajnokok reggele Salander Dorináról szólt, hiszen a pirosak nagyon aggódnak a Kihívók versenyzőéért... Hogy mennyire látja súlyosnak Dombi Rudolf Dorka sérülését, a videóból kiderül!
Volt aki elcsukló hangon, és olyan Bajnok is, aki sírva beszélt szerettével Murvai Lívia, Ungvári Miklós és Gelencsér Tímea édesanyjukkal beszéltek. Jóni Máté édesapjával, Dombi Rudolf, Rákóczi Reni és Esztergályos Patrik párjukkal váltottak pár szót, illetve Fodor Rajmund fe...

Gelencsér Tímea vs. Huszti Katalin 50. adás II. futam Vajon Gelencsér Tímea vagy Huszti Katalin nyerte a Medált? A videóból kiderül!
Gelencsér Tímea vs. Huszti Katalin 49. adás A Végjátékban ezúttal Gelencsér Tímeán és Huszti Katán volt a sor, hogy megküzdjenek egymással! Ha kíváncsi vagy, melyikük szerzett pontot a csapatának, akkor kattints, és nézd meg a videót!
Rákóczi Renáta szerint Gelencsér Tímea teljesítménye romlott, és ezért vesztett A nap végén Reni elmondta a véleményét Timinek a teljesítményéről, miszerint csapattársa elfáradt, és ez okozta kudarcait a Jutalomjátékban.
Gelencsér Tímea vs. Eliza Jimenez 47. adás Timi a 19 éves röplabdázó ellen vívta meg a csatáját. A futam eredményét a videóból megtudhatod!
Magát okolja csapata kudarcáért Gelencsér Tímea Rákóczi Reni vigasztalta meg Timit, aki könnyek között élte meg a csapat kudarcát. A Bajnok lány úgy érzi, hogy az ő hibájából veszítettek.
Gelencser Tímea abban bízik, hogy egyszer kifizetődik töretlen kitartása Timi már sokszor állt a győzelem küszöbén, de mindig egy hajszál választotta el, hogy hazavihessen egy Medált, reméli egyszer eljön az ő ideje is.