Gelencsér Tímeát nagyon megtörte a pálya

A Bajnokok újabb vereséget szenvedtek az Exatlon Hungary adásában. Hogy hogyan értékelte teljesítményét Gelencsér Tímea, a videóból kiderül!

2019. január 3. 21:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gelencsér Tímea vs. Szabó-Tomka Hanna 14. adás Gelencsér Timi brutális tempóban hasított végig a pályán, előnyt szerzett a Kihívók ˝csodafegyverével˝ szemben. Hanna behozza a lemaradást? Vagy Timi előnyével mindent visz?

Gelencsér Tímea vs. Gyarmati Panka A Középdöntőben elsőként a Bajnokok csapat két tagja, Gelencsér Tímea és Gyarmati Panka futama következett.
Gelencsér Tímea vs. Catalina Seicaru 12. adás Ezúttal minden szempár Gelencsér Tímeára szegeződött, akinek most Catalina Seicaru-val kellett szembenéznie... Hogy melyikük volt a gyorsabb, kiderül a videóból!
Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 11. adás Egyenlítenek a Kihívók? Vagy újabb pontot szereznek a Bajnokok? Nézd meg Gelencsér Tímea és Salander Dorina futamát, és kiderül!
Gelencsér Tímea vs. Palásti Ágnes 10. adás Komoly előnyre tett szert Palásti Ági, ám felélte a nagy részét. Most lesz lehetősége Timinek fordítani?
Gelencsér Tímea vs. Salander Dorina 9. adás Szédületes összecsapásban mérte össze erejét Gelencsér Tímea és Salander Dorina az Exatlon Hungary kilencedik adásában!

Egy percre sem engedik el egymást a Bajnokok Felhőtlen boldogsággal töltötte el a Bajnokokat, hogy beköltözhettek a Villába. Párnának így még senki nem örült, mint ahogy Gelencsér Tímea tette. Az egy alvótérrel rendelkező Táborban úgy megszokták...
Ez lebegett Gelencsér Tímea szeme előtt a verseny alatt Gelencsér Tímea extra motivációval vágott bele a Medál játékba. Tudta, hogy neki nyernie kell, hisz most mindennél fontosabb, hogy haza tudjon telefonálni. 
Kiderült, ki fogja erősíteni az Exatlon Hungary-ban a Bajnokok csapatát Tegnap Gelencsér Tímea és Miló Viki küzdött meg egymással a versenyben maradésért, melyben a négyszeres magyar ökölvívó bajnok maradt alul, így Ő volt az első, aki az Exatlon Hungary párbajában távozn...
Szörnyű perceken ment keresztül Gelencsér Tímea Gelencsér Timinek a saját csapattársával, Miló Vikivel kellett párbajoznia. Bár a futamot megnyerte, lelkileg nagyon megviselte a helyzet. 
Gelencsér Tímea: ˝Fel fogunk állni˝ A Bajnokok a megmérettetés után letörten tértek vissza szálláshelyükre. A nap vesztes csapata este a célbadobást gyakorolta, hogy másnap egy újabb összecsapásban jobban teljesítsenek. Tímea úgy érzi, ...
Miló Viktória vs. Gelencsér Tímea 3. adás Timi keményen diktálta a tempót, Viki nagyon le volt maradva - ám a pálya utolsó részén fordult a kocka!