A Fidesz politikusa örül Mészáros Lőrinc terjeszkedésének

A nap, amikor az MTI megkérdezett egy kormánypárti politikust, mit szól a leggazdagabb magyar, Mészáros Lőrinc legújabb cégvásárlásához.

2019. január 4. 16:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A szocialisták a családvédelmi akciót támadják, a migránsok támogatását nem A Fidesz szerint a szocialisták semmit sem változtak a bukással végződő kormányzásuk óta.

Újra együtt a Soros-lista Újra tüntetett a Soros - lista, így reagált a Fidesz arra, hogy az ellenzéki pártok ismét összeálltak demonstrálni az Állami Számvevőszék épülete előtt. Hidvéghi Balázs azt mondta, ennek a társulásnak...
Nem mondtak le, milliókat kaptak Nagyjából 10 millió forintot keresett a Jobbik azzal, hogy két képviselője, Staudt Gábor és a zsidózó Szávay István csak hetekkel később mondott le, és adta vissza mandátumát, mint ahogy azt bejelente...
Közös jelöltekkel mutatkozik be hamarosan Márki-Zay mozgalma A vidéki ellenzék szervezetlensége volt szerinte a Fidesz-kétharmad egyik fő oka, ezen akar változtatni.
Egyre kuszább az MSZP-s Molnár Zsolt szerepe a székházügyben Állítja, úgy kellett magát beküzdenie, egy videó szerint viszont simán besétált az MTVA-ba. Mit mond ő, és jelenti-e ez azt, hogy Fidesz-kollaboráns?
Timmermans a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként kampányol Magyarország ellen Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként kampányol Magyarország ellen - mondta a Fidesz-frakció szóvivője.

Egy milliárdos tendert NEM Mészáros Lőrinc cége nyert Pedig ők is szerették volna korszerűsíteni hat község szennyvíztisztítóját.
Több ezren indulnak Európa felé Terrorveszély, erőszak, bűncselekmények és antiszemita támadások követik egymást ott, ahol megjelennek a migránsok. Ennek ellenére a bevándorláspárti politikusok ontják azokat a javaslatokat, amelyek ...
A Fidesz szerint az előválasztásnak az a tanulsága, hogy a budapestiek nem kérnek a bevándorláspárti politikából Meddig akarnak még bohóckodni? - vonta kérdőre az ellenzéket Borbély Lénárd csepeli polgármester.
Szájer József: Magyarországon nincs cenzúra A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint a magyar sajtóviszonyok demokratikusabbak, mint sok nyugati országban.
Mészáros Lőrinc parkolóháza borzolja a tatabányai boltosok idegeit A felcsúti dollármilliárdos a helyi önkormányzattal közös cége épít a főtérre parkolóházat, ami miatt lezárták az üzletház egyik bejáratát, csak a hátsó kapun lehet megközelíteni. Az egyik boltos sze...
Orbán Viktor: Magyarország a spanyol álláspontot támogatja Venezuela ügyében Pablo Casado, a spanyol Néppárt elnöke telefonon megbeszélést kezdeményezett a Fidesz elnökével. Orbán Viktor leszögezte: Magyarország a spanyol Néppárt álláspontját osztja.