Exatlon Hungary 7. adás galéria

 A 7. adásban Medálokért küzdöttek a versenyzők, melyeknek a játék későbbi részében lesz fontos szerepe. Extra meglepetésként a két medalista 3-3 percre hazatelefonálhat. Nézd meg a verseny legjobb momentumait! 

2019. január 8. 21:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Exatlon Hungary eddigi legszebb győztes pillanatai Az Exatlon Hungary a kitartásról, egyéni küzdelmekről és emellett csapatjátékról is szól. A versenyzők saját magukért, és csapattársaikért is harcolnak a pályákon. Idézd fel azokat a gyönyörű pillanat...

Határokat feszegető újabb megpróbáltatások - hétfő 19.00 Hétfőn még nehezebb pályával, és gigászi csatározásokkal folytatódik az Exatlon Hungary!
Bereczki Krisztiánnak véget ért a dominikai álom Rendkívüli volt az Exatlon Hungary pénteki adása. A Kihívók közül Görgey Petra lesérült, Bereczki Krisztiánnak pedig a nyárból a télbe kellett hazajönnie.
Hosszabban: Elásta a csatabárdot Bán Norbi és Mischinger? Az Exatlon Hungary adásában láthattuk, hogy hogy örültek a Kihívók Mischinger Péter futamának. Kása András elismerő szavai mellett Bán Norbi is meglepő lépést tett a gladiátor felé. Vajon sikerül elás...
Minden eddiginél durvábban estek egymásnak a Kihívók Mischinger Péter és Bán Norbert konfliktusa egyre csak mélyül, és nem telik el nap, hogy a két csapattag ne feszüljön egymásnak. Exatlon Hungary 19.00-tól a TV2-n!
Exatlon Hungary 6. adás A 6. adásban izgalmakból nem volt hiány. A verseny elején új csapattaggal bővültek a Bajnokok: Gyarmati Panka érkezett Dominikára, hogy kiálljon a Kihívók ellen. Az összecsapás tétje az volt, ki lakha...

Ezt gondolja a kieséséről és csapattársairól Miló Viki Egyre szorosabb a küzdelem az Exatlon Hungary-ben, ahogy nő a tét, úgy nehezedik a verseny. Sorsdöntő változás állt be: valakinek el kellett hagynia a versenyt. Miló Viki távozott, aki megszólalt a ki...
Exatlon Hungary 4. adás galéria Kemény küzdelmet folytattak a Bajnokok és a Kihívók, lencsevégre kaptuk őket a nagy erőfeszítések közepette. Ezek elárulják, hogy milyen nehéz valójában ez a pálya!
Exatlon Hungary 3. adás galéria A Bajnokok és a Kihívók egyre keményebb feladatokkal találják szembe magukat, és a tét egyre csak nő. A harmadik adás is számtalan izgalmas pillanatot tartogatott, amit most megnézhetsz!
Gelencsér Tímeát nagyon megtörte a pálya A Bajnokok újabb vereséget szenvedtek az Exatlon Hungary adásában. Hogy hogyan értékelte teljesítményét Gelencsér Tímea, a videóból kiderül!
Görgey Petrának hatalmas kaland köszöntött be az életébe Görgey Petra életébe óriási kalandként csapott be az Exatlon Hungary. 
Már az első nap sokkolta Palikot A stáb sem hitt a szemének. Ezt mondta Palik László a TV2 új műsorának első forgatási napjáról. Holnaptól indul az Exatlon Hungary és már az első percektől óriási küzdelem folyt a versenyző csapatok k...