BÉT sajtóközlemény az BÉT Xtend piacának újabb belépőjéről

Sikeres zártkörű tőkebevonást követően a mai nappal megkezdődött a kereskedés a CyBERG Corp. Nyrt., a KAJAHU étterem- és technológiai franchise tulajdonosa részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde középvállalati igényekre szabott BÉT Xtend piacán. Rózsa Balázs vezérigazgató és Szabó Erik vezérigazgató-helyettes, a BÉT hagyományainak megfelelően, a New York-i Tőzsde csengőjének pontos másolata megszólaltatásával indította el a kereskedési napot.

2019. január 10. 22:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Telekom volt a nap nyertese A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 11,23 pontos, 0,03 százalékos emelkedéssel, 40 795,50 ponton zárt csütörtökön.

Enyhén csökkent a BUX A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 25,55 pontos, 0,06 százalékos csökkenéssel, 40 784,27 ponton zárt szerdán.
BÉT: A Mol volt a mai nap sztárja A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 240,35 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel, 40 809,82 ponton zárt kedden.
Hidvéghi Balázs: a törvények vitája helyett az EP kampányról van szó A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a New York Times, Washington Post, Reuters beszámolói a rabszolgatörvény elleni demonstrációról ugyanazt az ellenzéki narratívát erősítik.
Islanders-Rangers magyar kommentárral kizárólag a Spíler TV-n Szombaton jön a New York-i derbi az NHL-ből.
A török elnök miatt félti az életét az NBA-s kosaras A New York Knicks játékosa nem utazik a csapatával Londonba.

BÉT: Erősödtek a részvények A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 472,58 pontos, 1,19 százalékos emelkedéssel, 40 145,18 ponton zárt pénteken.
Kitüntetésben részesül Jade Raymond Raymond a New York Game Awards rendezvényen kap majd díjat.
Erősödéssel indította az évet a hazai tőzsde A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 595,11 pontos, 1,52 százalékos emelkedéssel, 39 734,06 ponton zárt szerdán.
Így köszöntötte a világ az új évet Fennragadt az óriáskeréken szilveszter éjjelén öt gyerek és három felnőtt Franciaországban, Rennes-ben. Nyolc órát töltöttek fent a hidegben, mert a tűzoltólétrák nem értek fel hozzájuk, végül helikop...
A szex helyett snürlizni és luffantani is lehet A Szex és New York magyarul sokkal szórakoztatóbb, már ha a szex szinonimáit nézzük. A hat évadból ABC-sorrendbe szedtük az összeset.
Őrizetbe vették a kínai kutatót, aki azt állította, megszülettek a világ első génmódosított ikrei December elején köddé vált, most a New York Times azt írja, Sencsenben őrzik.