3 aranyszabály csontritkulás ellen: a téli fagyok még veszélyesebbek az érintettek számára

A magyarok 10%-a szenved csontritkulásban.

2019. január 11. 8:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Kung Fu Yoga - Hamarosan a TV2-n! Ajánló - Kung Fu Yoga országos tv premier hamarosan a TV2-n!
Az ördög jobb és bal keze 2. - Teljes film Rendező: Enzo Barboni Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Enzo Tarascio, Emilio Delle Piane, Yanti Somer
Majdnem a köd okozta az Atlético Madrid vesztét? Rosszul kezdett az Atlético, de ez végül nem bizonyult végzetesnek és végül magabiztosan nyert a Huesca ellen a La Liga 20. fordulójában.
Vigyázz velük! Ezek a csillagjegyek lépnek félre a leggyakrabban Reméljük, a párod nincs a listán.
A Spíler TV január 20-i élő közvetítései Prémium sport mindkét csatornánkon.
Kifogta a szelet a Chelsea vitorlájából az Arsenal Az Ágyúsok jól kontrollálták a mérkőzést és győzelmükkel rendkívül közel kerültek a Chelsea-hez a tabellán.

Top hírek:
Özvegye állítja: makkegészségesen halt meg Hofi Géza Amerikai slágereket énekelt, kirándult, a kedvenc éttermében ebédelt, felhívta a barátait telefonon, majd lefeküdt aludni. Honnan sejthette volna imádott felesége, hogy ez volt Hofi Géza utolsó napja?
Álnéven hirdette Isten igéjét, majd újra lecsapott a porschés gyilkos Hidegvérrel ölt, aztán húsz évet ült, majd nevet változtatva, isteni igéket magyarázó könyvet adott ki a 90-es években porschés gyilkosként elhíresült R. Gábor. A vér azonban benne sem vált vízzé.
Extra, ropogós sült krumpli a sütőből: sajtszósszal, baconnel készül Ha az egyszerű sült krumplinál többre vágysz, és nem akarsz a forró olaj mellett ácsorogni, akkor ezt a felturbózott változatot készítsd el!
Laky Zsuzsira kiakadt a férje - Meglepődsz, miért szólalkoztak össze Laky Zsuzsi kemény diétába fogott, ez viszont nem tetszik a férjének.
Elszállítással sarcolják a fővárosi autósokat Ha­tékonyabb módszer felé fordultak a fővárosban a közterület-felügyelők: kerékbilincs helyett egyből elszállítják az autókat. Ez vi­szont durva költséget ró az autósokra, egy szállítás 20 ezer forintba kerül, és minden nap után 1200 forintos tárolási díjat is kell fizetni. Ezzel szemben a kerékbilincs leszedésének költsége 11 500 forint volt.
Néhány ételről mondott csak le, de eltűnt az ekcémája - Addig semmilyen krém nem hatott Sokáig eszébe sem jutott, hogy az elfogyasztott ételek okozhatják a súlyos bőrproblémát.