Kivonulnak az amerikai csapatok Szíriából

A Washington vezette terrorellenes koalíció hivatalosan megkezdte csapatai kivonását Szíriából - jelentette be Sean Ryan, a katonai szövetség szóvivője pénteken.

2019. január 11. 10:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Irán nem hajlandó kivonulni Szíriából Irán nem hajlandó kivonulni Szíriából az izraeli fenyegetőzések ellenére sem jelentette ki Mohammed Ali Dzsafari, az iráni Forradalmi Gárda parancsnoka szerdán.

Pompeo elvárja Ankarától, hogy szavatolja a szíriai kurdok biztonságát Az USA nem engedi, hogy Szíriából hajtsanak végre terrorcselekményeket Törökország ellen.
Szíria csak homok és halál, mondta Trump, és talán Obama sem vitatkozna vele Már a Szíriából történő amerikai kivonulás említésére is megindult a helyezkedés a térségben, ahol kezdik elfogadni az Asszad-rezsim túlélését és az orosz befolyás erősödését.
Több mint húszezren menekültek el Kelet-Szíriából az elmúlt fél évben Az iraki határhoz közeli tartományban zajló harcokban nőtt a civil áldozatok száma.
Tényleg kivonulnak az amerikai csapatok Szíriából Azt azonban nem tudni, hogy mikor várható a teljes kivonulás.
Moszkva nem hisz a teljes amerikai csapatkivonásban Oroszország kétli, hogy az Egyesült Államok maradéktalanul kivonná erőit Szíriából, mert az amerikai katonai jelenlét fenntartásának erős a támogatottsága Washingtonban jelentette ki Szergej Rjabkov ...

John Bolton: a kurdokat meg kell védeni Az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója egy új feltételhez kötötte az amerikai kivonulást Szíriából: vasárnap Jeruzsálemben kijelentette, Törökországnak garanciát kell adnia, hogy megvédi az Eg...
Az USA szíriai különmegbízottja lett a nemzetközi antidzsihadista koalíció megbízottja James Jeffrey, az Egyesült Államok szíriai különmegbízottja vezeti az amerikai csapatok kivonását is Szíriából.
Trump most megint mást mondott a szíriai kivonulásról "Nincs menetrend és nincs határidő az amerikai katonák kivonására, csak bizonyos idő után vonulunk ki Szíriából" jelentette ki az amerikai elnök újságíróknak a Fehér Házban.
Trump lassítja a csapatkivonást Szíriából De szerinte közben még továbbra is harcolni fognak az Iszlám Állam maradványi ellen.
Új időszak kezdődik a szíriai konfliktusban Egyelőre még csak találgatások vannak azzal kapcsolatban, milyen következményekkel jár Donald Trumpnak az amerikai katonák Szíriából történő kivonására vonatkozó döntése.
Trump meglátogatta az iraki katonákat Az amerikai elnök kiáll az amerikai katonák Szíriából történő kivonása mellett.