Kivonulnak az amerikai csapatok Szíriából

A Washington vezette terrorellenes koalíció hivatalosan megkezdte csapatai kivonását Szíriából - jelentette be Sean Ryan, a katonai szövetség szóvivője pénteken.

2019. január 11. 10:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szíriából kiszorították az Iszlám Államot Terültet már nem ellenőriz a terrorszervezet, de ettől még tovább tud harcolni.

Macron francia dzsihadisták gyerekeit vitette Franciaországba Szíriából A francia hatóságok pénteken hazaszállították a dzsihadisták gyerekei közül az 5 évesnél fiatalabb árvákat, akik Szíria észak-keleti részén található táborokban voltak - jelentette be a francia külügy...
Bosznia hazavisz Szíriából két dzsihadistát, akik az Iszlám Állammal harcoltak Bosznia-Hercegovinából mintegy 240-en csatlakoztak Irakban a terrorszervezethez.
Szíriából kifüstölik, Irakban már szerveződik újra az Iszlám Állam Várhatóan még a héten elveszíti utolsó szíriai bástyáját az ISIS, miközben a szomszédos országban már falvak lakóit terrorizálják.
Izrael és Oroszország együttműködik a külföldi katonák kivonásában Szíriából Moszkvában járt az izraeli kormányfő.
Több ezer Szíriából hazatérő hordozhat biztonsági kockázatot Nehéz lesz újra a társadalomba illeszteni azokat, akik korábban az Iszlám Állam oldalán harcoltak.

Washington leállítja a Rijádnak nyújtott támogatást A jemeni háborúhoz nyújtott segítség leállításáról döntött a szenátus.
Crosby és Ovecskin csatájából előbbi jött ki győztesen Parázs meccsen nyert a Pittsburgh a Washington ellen.
Csak legyen jobb, mint az Anthem! - Tom Clancy's The Division 2 Livestream A héten végre megjelenik a Division 2, mi pedig azonnal fejest is ugrunk a virtuális Washington D.C. megmentésébe.
Megbüntette Washington az egyik legnagyobb orosz kereskedelmi bankot A részben orosz, részben venezuelai Evrofinance Mosnarbank a venezuelai állami olajvállalattal üzletel.
A kínai kormány támogatja a Huaweit a Washington elleni perében A kínai kormány támogatja a Huawei Technologies vállalatot az Egyesült Államok szövetségi kormánya ellen indított perben - jelentette ki pénteken a kínai parlament, az Országos Népi Gyűlés idei év...
A Huawei pert indít az amerikai kormány ellen Szerintük Washington alkotmányellenesen korlátozza üzleti tevékenységüket.