Agyonlőtték az első, melegségét felvállaló Puerto Ricó-i rappert, Kevin Fretet

A 24 éves művészre nyolc lövést adtak le, nem sikerült megmenteni az életét.

2019. január 11. 11:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Külső és belső támadás alatt áll a nyugati civilizáció A migrációs konferencián felszólalt az amerikai Republikánus Párt egyik legnagyobb adományozója.
A Clean Bandit nyomott egy kis ABBA-t a rádióban, mind a műsorvezető vagyunk Having the time of your life!
Szellemutánfutó miatt büntették meg Kétszázötvenezres büntetést kapott egy férfi, mert állítólag utánfutót húzva gyorsabban ment a megengedettnél egy ausztriai autópályán. A férfinek azonban nincs is utánfutója. A gyorshajtás három évvel ezelőtt történt. A férfi hiába kérte az osztrák rendőrséget, semmilyen bizonyítékot nem kapott arról, hogy gyorsan ment volna, ráadásul utánfutóval.
Nyilvánosságra hozták a Hankook-sztrájk eredményét Még a legalacsonyabb fizetésű dolgozóknak is 18 és fél százalékos béremelést sikerült kiharcolnia a szakszervezetnek.
Új-Zéland: Te vagy a következő Halálosan megfenyegették az új-zélandi miniszterelnököt a közösségi médiában. Egy ismeretlen egy fegyvert ábrázoló képet küldött Jacinda Ardern-nek, melyen az a felirat volt, idézem: "Te vagy a következő". A bejegyzés két napig volt elérhető, később a közösségi oldal felfüggesztette a fenyegető fiókját.
Bámulatos fotó készült a Jupiteren tomboló viharokról Megint csak káprázatos fotót küldött haza a Jupiternél dolgozó Juno űrszonda, amely most egy másik szögből kapta le a bolygón dúló viharokat.

Top hírek:
Halasztják a Brexitet, még minden lehetőség nyitva marad Hosszabb halasztáskor a szigetországnak részt kellene vennie a májusi európai parlamenti választásokon.
Momentumos is bekerült az Európa-csapatba Bemutatta hét főből álló kampánycsapatát az európai liberális pártcsalád (ALDE) Brüsszelben.
Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél Szánthó Miklós elmondta, azt már Merkel is elismeri, hogy az illegális migráció nem jó.
Már-már hidegháborús a helyzet Amerika és Kína között A közelmúltban Európában is felmerült a Huawei kínai vállalat kitiltása az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítéséből. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva ezt már korábban megtette, és szövetségeseit is erre felé tereli. Mi áll a háttérben?
Rendeletet írt alá a felsőoktatási szólásszabadság biztosításáról Donald Trump A szabályozás betartását a szövetségi hatóságok majd ellenőrzik is.
Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket Szlovákia 2-0-ra legyőzte Magyarországot a 2020-as Eb selejtezősorozatában.