Kormányzati leépítés: végleg bezárhat a nemzetközi oltóközpont

Egy hónapja zárva van hivatalosan átmenetileg a nemzetközi oltóközpont. Az intézmény idén lenne 60 éves. Úgy tudjuk, a nagy állami leépítéshullám miatt állították le a járványügy zászlóshajóját pedig 5-6 embernél nem dolgozott ott több. Az egzotikus betegségek elleni védekezés a globális felmelegedés és az egzotikus utak divatja miatt egyre nagyobb jelentőséget kap.

2019. január 11. 15:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Nagyon bűzlik a MÚOSZ-elnök
Veszélyes olajszennyezés történt Egerben Olajszennyezés történt március 21-én Egerben, a Vécsey-völgy ipartelepen, az ott húzódó csapadékvíz-elvezető árokba ismeretlen tettes nagyobb mennyiségű fáradt olajat öntött
Novák: Párizs a média félretájékoztatásának az áldozata Önkéntesen döntöttünk arról, hogy az európai parlamenti választásokig hátralévő időszakban felfüggesztjük a kapcsolatainkat az Európai Néppárttal, és megvárjuk, milyen irányt vesz az a folyamat, amely egy támadássorozatot jelentett Magyarország ellen - jelentette ki az MTI-nek csütörtökön Párizsban Novák Katalin, a Fidesz külügyekért felelős alelnöke.
Gyümölcsfákkal segítette a falut, fát loptak tőle Nem először loptak tőle.
MTA: a Közgyűlés dönthet az Akadémia kutatóintézet-hálózatáról Az Innovációs és Technológiai Minisztérium mindeddig nem indokolta meg, hogy miért van szükség az Akadémia kutatóhálózatának reformjára.
A magyar szecessziót bemutató kiállítás Brüsszelben A magyar szecessziót a gödöllői művésztelep munkáin keresztül bemutató kiállítás nyílt a Gödöllői Városi Múzeum közreműködésével a brüsszeli Balassi Intézetben a Brussels Art Nouveau & Art Deco (BANAD) Fesztivál keretében csütörtökön

Top hírek:
Elképesztő magyarázatokat hoz a kormányközeli sajtó a Fidesz felfüggesztéséről Mintha egész más szavazásról írnának: visszavert támadás, jó döntések, kompromisszum így "tájékoztatja" olvasóit a kormányközeli sajtó a szerdai EPP-szavazásról.
"Erős Európa" Itt van egy új, sorostalanított, junckertelenített kormányüzenet
Saját családi házában üzemeltetett bordélyházat egy férfi Az Esztergom környéki településen a szomszédok szóltak a rendőröknek, vádemelés lett a vége.
Moldova György: Ami most megy, csak kitöréssel végződhet Az író szerint jó vége nem lehet a mostani folyamatoknak.
Palkovics: Miért fenyegetném meg az Akadémia elnökét? Az innovációs és technológiai miniszter azt mondja magáról, a német vállalati környezetben szocializálódott, őszinte, fair tárgyaló.
Emberölés különös kegyetlenséggel: 13 év Nem jogerősen 13 év fegyházra ítélte csütörtökön a Zalaegerszegi Törvényszék azt a - kóros elmeállapota miatt csak részben beszámítható - férfit, aki 2017 szeptemberében Nagykanizsán, a nyílt utcán különös kegyetlenséggel meggyilkolta volt szerelmét