Nyugi, elsőre Hugh Jackman se találja el a kukát

Mondjuk ő a szemét szelektív gyűjtésére akarta felhívni közben a figyelmet.

2019. január 11. 15:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy reptéren csak úgy egymásba botlott Amanda Seyfried, Pierce Brosnan és a lajhárpólós Hugh Jackman Az ex-007-es gyorsan ki is dobta Instagramra.

Eddie, a sas - ORSZÁGOS TV PREMIER - január 5., szombat, 22.05 Ajánló - Szereplők: Hugh Jackman, Taron Egerton, Christopher Walken, Tim McInnerny, Rune Temte

Friss hírek
Ennyi volt mára belőlünk, de vasárnap 7-kor ugyaninnen folytatjuk. Búcsúzásul hallgassátok meg a national trap hazai bajnokának, Dé:Nash-nek Krúbival készült új zeneszámát:
Védett állat lehet a gyapjas mamut, pedig 10 ezer éve kihalt
A magyar válogatott már nem juthat elődöntőbe a kézivébén A középdöntőben kikaptunk az olimpiai bajnok és házigazda dán csapattól.
Trump a menekült gyerekek deportálásának felfüggesztését ajánlotta fel 5,7 milliárd dollárért Amit régi kampányígéretére, a mexikói határra építendő falra fordítana. A demokraták visszautasították az ajánlatot, már mielőtt az hivatalosan elhangzott volna.
Pillangó-hatás - Teljes film Rendező: Eric Bress, J. Mackye Gruber Szereplők: Ashton Kutcher, Eric Stoltz, Melora Walters, Amy Smart, William Lee Scott 
Néha megáll az ész és megáll a kéz A magyar kéziválogatott társkapitánya szerint a dánok fantasztikus kapusa vert meg minket.

Rászedték a pulcsival Ryan Reynoldsot Hollywoodi szívtiprók tréfálták meg Ryan Reynoldsot. Az X-Men-filmek sármőrje, Hugh Jackman és a Túl a barátságon című film szép­fiúja, Jack Gyllenhaal mini karácsonyi bulit szervezett. Azt mondták, e...
Na, mit tippel, ki venné át Hugh Jackmantől Farkas szerepét? Hát, Keanu Reeves! Hugh Jackman 17 éven keresztül játszotta el Farkast az X-men-filmekben, és nemrég bejelentette, hogy ennyi elég is volt. Reevest a ScreenGreek nevű portáltól kérdezték, hogy melyik ...

Top hírek:
Országszerte megünneplik a magyar kultúra napját Változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Országszerte forgalomlassítással és vonulásokkal tüntetnek a túlóratörvény ellen Országszerte tüntetnek a túlóratörvény ellen.
Takaréklángon pislákol az országos tüntetés Több tucat vidéki helyszínen és a főváros több pontján is demonstrációkkal, útlezárásokkal tiltakoznak a kormány intézkedései, leginkább a rabszolgatörvény elfogadása ellen. Kövesse velünk előben az eseményeket!
Robbanás Mexikóban, 66 ember meghalt Tolvajok okozták a tragédiát.
Rossz szájízzel hagyja el a válogatottat a lecserélt irányító Úgy érzi, nem mutathatta meg, hogy valóban a segítségére lehetne a csapatnak.
Nicaragua legolvasottabb lapja üres címlappal tiltakozott a sajtó korlátozása ellen Elképzelted valaha is, hogy információk nélkül kelljen élned? - teszik fel a kérdést a vezércikkben.