Heti 1,2 milliárd dollárba kerül, hogy Trump miatt áll az amerikai kormányzat

Lehet, hogy ezért nem jön majd össze az éves tervezett 3 százalékos növekedés az Egyesült Államok gazdaságának.

2019. január 11. 15:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az ISIS robbantott fel amerikai katonákat a szíriai Manbidzsban Ez volt az első támadásuk azóta, hogy Trump a terrorszervezet legyőzésére hivatkozva bejelentette az amerikai csapatok kivonását.

A "brazil Trump" megkönnyítette a fegyvervásárlást Jair Bolsonaro ahogy megígérte máris hozott egy rendeletet, így mostantól sokkal könnyebben lehet fegyverhez jutni az országban.
Komoly Trump-fenyegetés után már enyhülnek a törökök, erősödik a líra Miután a hétvégén a gazdaság tönkretételével fenyegette meg Donald Trump amerikai elnök Törökországot, ma telefonbeszélgetést folytatott egymással a két ország elnöke egy, a terrorizmustól...
Lindsey Graham az FBI-tól kér információkat a Trump elleni nyomozásról Az elnök visszautasította az állításokat.
Egy latinó is indulhat Trump ellen 2020-ban Bejelentette indulását a 2020-as amerikai elnökválasztáson Barack Obama egykori demokrata párti elnök volt lakásügyi és városfejlesztési minisztere, Julián Castro, a texasi San Antonio korábbi polgárm...
Trump: ez nem bevándorlás, ez invázió Donald Trump amerikai elnök a mexikói határról visszatérve "inváziónak" nevezte az USA-ba irányuló tömeges illegális bevándorlást. A látogatás megerősítette Trump eltökéltségét a fal felépítés...

800 ezer állami alkalmazott nem kap fizetést pénteken az USA-ban Minden idők leghosszabb kormányleállása lehet a mostani. Trump szerint Mexikó végül fizetni fog a falért a kereskedelmi megállapodásukon keresztül.
A mexikói elnök szerint nekik ugyan semmi közük a határfalvitához Trump pedig fogta magát, és egyszerűen kisétált a falról szóló legutóbbi tárgyalásról.
Ha már ilyen szép fehérbe borult a város, legyen hozzá fehér zaj is Drága olvasók, eljött az éjfél, magam és szerkesztő kollégám, Haszán Zoltán nevében is búcsúzom. A keveset alvóknak mondom, hogy csak hat órát kell várniuk Rényi Pál Dániel kollégám érkezéséig, aki ma...
Donald Trump még nem döntött a szükségállapotról Az amerikai elnök kedd este üzenetet intéz az amerikaiakhoz, csütörtökön pedig a határra megy.
Trump nem alkuszik, fel akarja építeni a falat a mexikói határon Az elnök újra felhozta azt, hogy szükségállapotot is elrendelhet a déli határ mentén.
A demokratákat még mindig nem érdekli az Egyesült Államok védelme Sokkal fontosabbnak bizonyul számukra a Trump elleni gyűlölet.