Trump és Macron sem megy el Davosba, hogy a szupergazdagokkal barátkozzon

Macron inkább otthonmarad, mert a sárgamellényesekkel kell foglalkoznia.

2019. január 11. 16:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A francia elnök sem utazik el a Világgazdasági Fórumra Emmanuel Macron programja tele van.

Macron újabb szövetségesének kellett lemondania A bukott szocialista miniszterből lett bevándorláspárti elnöknek lassan elfogynak az emberei.
Emelkedett Macron tetszési mutatója Öt százalékponttal emelkedett januárban Emmanuel Macron francia államfő tetszési mutatója, miután a múlt év végén példátlan mélységbe zuhant - derül ki az Ifop közvélemény-kutatóintézet felmérésből, a...
Macron: A Charlie Hebdo támadói a köztársaság ellen támadtak A támadássorozat volt a nyitánya a Franciaországot sújtó iszlamista merénylethullámnak.
Agresszívek Macron rendőrei Elárasztották az internetet azok felvételek, amelyeken francia rendőrök brutálisan lépnek fel a tüntetőkkel szemben. Az elmúlt hetek tiltakozáshulláma miatt egymást érték az utcai harcok Franciaország...
Mélyponton van Macron népszerűsége A megválasztásakor még a lakosság 57 százalékának támogatását élvező francia elnök a felső középosztálytól is kedvezőtlen értékeléseket kapott.

Célt értek a sárga mellényesek Franciaországban Emmanuel Macron francia elnök kész a lakosság követeléseinek megfelelő, mélyreható átalakításokra közölte pénteken Benjamin Griveaux kormányszóvivő. A francia államfő ezt az idei év első kabinetülésé...
Strache: le kell váltani az EU éléről a Macron-Merkel-Juncker tengelyt Heinz-Christian Strache egy interjúban beszélt arról, hogy mi az FPÖ célja az EP-választásokon.
Továbbra is tartja Macron a kapcsolatot szadista testőrparancsnokával Erről az abszurditásról Benalla maga beszélt, a francia elnök tagad. Macron ünnepi beszéde is bukás.
Macron: A 2018-as népharag arról tanúskodott, hogy nem adtuk fel A francia elnök értékelte az elmúlt évet.
Macron szadista testőrparancsnoka törvénytelenül kaphatott két útlevelet A passzióból tüntetőket verő, migráns hátterű elnöki kegyenc, Alexandre Benalla újabb botránya.
Oroszország nem enged a németeknek és a franciáknak Moszkva elfogadhatatlannak tartja azt, hogy Angela Merkel német kancellár és Emmanuel Macron francia államfő követeli Oroszországtól a Kercsi-szorosnál elfogott ukrán tengerészek szabadon engedését, ...