A történelem ismétli önmagát? Diana hercegné sorsára juthat Kamilla

Súlyos titokra derült fény.

2019. január 11. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Katalin hercegné grimasza mindent elárult arról, milyen a viszonya a sógornőjével A nagy karácsonyi ünnepély óta ez a második alkalom, hogy együtt mutatkozott a két herceg és felesége. A Westminsteri apátságban gyűlt össze a királyi család a Nemzetközösség napját ünnepelni, II. Erz...

Öttusa-vk: bronzérmes a magyar páros vegyesváltóban A Kairóban zajló idei első világkupa-versenyen Réti Kamilla és Szabó Illés harmadik lett.

Friss hírek
Meleg lesz a hétvégén időjárás-jelentés, 2019. március 22., ...
Elrabolva 3. - Teljes film - Visszanézhető: 2019.03.29 Rendező: Olivier Megaton Szereplők: Liam Neeson, Forest Whitaker, Famke Janssen, Jon Gries, Dougray Scott, Maggie Grace, Sam Spruell  #filmekegesznap
Csíkos vadmalacok születtek Kilenc vadmalac született két anyakocától a Budakeszi Vadasparkban. A kicsik szabadidejük nagy részét pihenéssel és játékkal töltik, akik még a kerítésen is átférnek, így a látogatók közelebbről is megtekinthetik a vadmalacokat. ...
Filmben vall a rehabról Curtis Apa lesz Széki Attila, azaz Curtis. Többek között ez derült ki abból az exkluzív dokumentumfilmből, ami a rapperről készült. Drogfüggősége miatt elvonóra ment Curtis, majd miután tisztán távozott onnan, hozzátartozói várták otthon. Őszintén vall az ott átéltekről és családja is, hogy milyen nehézségekkel járt a rapper drogfüggősége.
A leginspirálóbb nőket díjazták Átadták a díjakat 2019 leginspirálóbb nőinek. Hét kategóriában díjazták azokat, akik erőn felül teljesítenek a szakmájukban. A rendezvény üzenete azért is pozitív, mert hétköznapi, civil nőket jelöltek, illetve díjaztak, akik mindenki számára példát mutathatnak és inspirálhatnak életpályájukkal. Az esemény különleges produkciókban is bővelkedett.
Magyarok a szánhúzókutya-versenyen Kegyetlen hideg és több száz alaszkai husky kutyával versenyeznek az Iditarodon. Már több, mint 40 éve, minden évben megrendezik a szánhúzókutya-versenyt, erre idén Szekeres Nóra, a TV2 műsorvezetője látogatott el. Négy napot töltöttek a hidegben és a fagyban Szalay Balázs autóversenyzővel, hogy lássák és kipróbálhassák, milyen a világ legkeményebb szánhúzókutya-versenye.

Felháborító - Kamilla olyat tett, amit Diana hercegnő sosem mert volna! Erzsébet királynőt így még nem alázta meg a királyi család egyik női tagja sem.
Kamilla hercegné részt vett élete első divathetén Több évtizednyi előkelőség végre kifizetődött!

Top hírek:
Vereséget szenvedett a magyar válogatott Szlovákiában Óriási hangulatban kezdődött a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező. A mindegy kétezer magyar szurkoló kitett magáért, a Himnusz alatt piros, fehér, zöldbe borították a vendégszektort, majd pedig hatalmas hangorkánban törtek ki. Az összecsapást a szlovákok kezdték jobban, de jelentős helyzetre a 15. percig kellett várniuk, akkor Pekarík jobbosát hárította szépen Gulácsi, majd négy perccel később Hancko lövése súrolta a felső lécet.
Luz Maria - 66. rész Sergio véletlenül meglátja, ahogy Angelina a saját lábára áll és sétál. Gustavo a város összes varrodájában keresteti Lucecitát. Angelina megkapja az idézést a jegyzőhöz.
Meghan hercegné csak úgy szórja a pénzt - Döbbenetes, mennyit költött kismamaruhákra Meghan csak eddig hétszer annyit költött, mint Katalin hercegné.
A legendás magyar műsorvezető 20 év után újra tévézik A lányával közös műsort kapott Rókusfalvy Pál a Családi kör című műsort vezeti lányával, Rókusfalvy Lilivel.
Napi horoszkóp: Akadályokba ütközhet a Vízöntő - 2019.03.22. Szúrós kedvében lehet az Oroszlán. Napi horoszkóp!
Filmbeillő jelenetet alkotott a stúdióban Kasza Tibi Egy idősebb hölgy játékos szerepelt a Pénzt vagy éveket! adásában, Győrfi Pál és felesége pedig a közelítés funkciót választották segítségként a hölgy esetében. Ilyenkor a színpad megmozdul a játékos alatt, az idősebb hölgy pedig kicsit megijedt ettől a dologtól, így Tibi hősiesen a megsegítésére sietett, méghozzá filmbeillő módon.