Hiába szóltak a sofőrnek, kitört üveggel is továbbment a busz

Szilánkok és süvítő hideg várta a felszállókat kedden a 133E járatán.

2019. január 12. 17:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Szegénységben nincs szerelmi házasság Van egy ország, ahol nem tudod lemosni magadról a kasztot, ahová születtél. Ormos Eszterrel, aki Indiában alapított ruhagyárat és Tomcsányi Dóra divattervezővel beszélgettünk a Tű, cérna, szerelem című filmről. Szó lesz benne divatról, szerelemről és az indiai életről.
Robbanótestet találtak egy fővárosi építkezésen
Aggódnak a szülők az ápolási díj miatt Júliustól pontrendszer dönti el, ki mennyire rászoruló. Olyanok is eleshetnek a megemelt ápolási díjtól, akik állandó felügyeletre szorulnak.
Lowe csapdába esett a Williamsnél Csak két éve érkezett a grove-i istállóhoz technikai igazgatóként, ám nem volt tisztában a problémák valós mértékével Paddy Lowe. Most már egészen más a mentalitás és a gondok kezelése.
Grúz válogatott futballistát igazolt az FTC A 23 éves Lasha Dvalinak Magyarország lesz a hetedik állomása karrierje során.
A csehek kétharmada támogatja az azonos neműek házasságát Három közvélemény-kutató cég külön-külön készített felmérést.

Top hírek:
Egy kisgyermekes anya elképesztő rekordot futott a brutális brit terep-ultramaratonon A 35 éves Jasmin Paris 83 óra alatt, mindössze három órányi alvással teljesítette a 429 kilométeres hegyvidéki távot.
Visszatér a fagy és a havazás: mutatjuk mikor Többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak.
Popzenekarok dolgozzák fel Cage csend darabját John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó.
Bomba robbant Bogotában, nyolc halott Autóba rejtették a robbanószerkezetet egy rendőriskola közelében.
Égett egy kamion az M1-esen Lezárták a főváros felé tartó sávokat.
Két héttel a lavina után még mindig keresnek egy síelőt Norvégiában A másik három holtteste a napokban került elő.