Egyre népszerűbb a kisadózók tételes adója

Egyre népszerűbb a kisadózók tételes adója (kata), január elsején több mint 315 ezer vállalkozás választotta ezt a minimalizált adminisztrációt igénylő adóformát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

2019. január 17. 2:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

budapest drogkereskedő hálózat lekapcsoltak kokain marihuana amfetamin Őt férfit kaptak el, kokainnal és marihuánával kereskedtek a fővárosban.

Fedezd fel Budapest rejtett titkait Valentin-napon! Love from Budapest - apró ajándékok a várostól
Tények teljes adás, 2019. február 12., kedd MEGRÁZTA - Megégett a teste egy 14 éves fiúnak a rákosrendezői vasútállomáson. Barátaival egy vasúti kocsi tetejére másztak fel, amikor több tízezer voltos áramütés érte és meggyulladt. - TRAGÉDIA - E...
Ilyen volt az X-akták jóképű sztárja Budapesten - Fotók! David Duchovny magával ragadó koncertet nyomott.
Több tüntetést is szerveztek Budapesten Egy kisebb csoport lezárta a Lánchidat, de a Hősök terén is összegyűlt egy maroknyi tüntető.
Hamarosan indul a lomtalanítás Budapesten Jövő szerdán, elsőként a XIX. kerületben megkezdődik az idei lakossági lomtalanítás Budapesten - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit (FKF) Zrt. az MTI-vel.

Piroson futott át, halálra gázolták A piroson akart átmenni egy gyalogos a József utca és a Csömöri út kereszteződésében Budapesten. Épp akkor mikor érkezett egy autó. Már nem tudott megállni, halálra gázolta az idős férfit. ...
A CEU az MTA-val közös matematikus képzése sem maradhat Budapesten Ezeknek az intézeteknek a kutató nyertek nem rég 10 millió eurót.
Budapest rendkívül biztonságos város A turisztikai szakújságíró annak kapcsán nyilatkozott az M1-nek, hogy Budapest nyerte az Európa legjobb úti célja 2019 díjat.
Ennyien imádják a magyar fővárost - Rangos díjat kapott Budapest Nagy bejelentést tett az European Best Destination (EBD) európai turisztikai szervezet.
A Davis Kupa-csapat fele jutott főtáblára Budapesten Ketten sikerrel vették az első fordulót a magyar csapat tagjai közül.
Budapest is versenyez az Európa legjobb úticélja címért Még két napig lehet szavazni az interneten.