Már majdnem azt hittük, itt a tavasz egy hidegfront mindent elront

Esővel, viharos széllel józanít ki az időjárás, hogy még február van.

2019. február 9. 10:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Sztrájkbizottság alakult a Hankooknál A bértárgyalások megakadása miatt sztrájkbizottság alakult a dunaújvárosi Hankooknál - közölte a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) szombaton az MTI-vel.
Felmérés készül a magyar lakosság egészségi állapotáról Egyedülálló, több mint 420 ezer adatot tartalmazó adatbázist készítettek debreceni kutatók a lakosság, azon belül az északkelet-magyarországi romák egészségi állapotáról, a vizsgálódás folytatódik - közölte a Debreceni Egyetem (DE) sajtóirodája az MTI-vel.
Jó visszajelzést kapott a magyar gazdaság Varga Mihály pénzügyminiszter szerint ismét kedvező visszajelzést kapott a magyar gazdaság, amely továbbra is jó úton halad, utalva arra, hogy a Fitch Ratings felminősítette Magyarország adósminősítését.
Kifejlesztették az érintés érzetét adó művégtagot Az érintés érzetét adó művégtagot fejlesztettek ki svájci kutatók, annak térbeli helyzetét is érzékelhetik a páciensek.
Ezekre a részvényekre fogad a világ egyik leggazdagabb embere Warren Buffett és befektetőtársa, Charlie Munger hatalmas vállalati portfóliót hozott létre az elmúlt évtizedekben, a részesedéseket a Berkshire Hathaway nevű cégükben fogják össze. A portfólióra nem...
Tényleg alig marad amerikai katona Szíriában Kivonják az amerikai kontingenst pár száz katona kivételével.

Top hírek:
Lőszergyártás is lesz Magyarországon A kiskunfélegyházi fegyverekhez készül az ellátmány.
A hazai vállalatok még nem készültek fel a Brexitre A magyar cégek többsége elkerülhetőnek tartja, hogy az Egyesült Királyság megállapodás nélkül hagyja el az Európai Uniót, ezért egyelőre nem készült fel a kilépés következményeire mutat rá az EY közel 50 vállalati vezető körében végzett felmérése. A közelgő határidő miatt egyre nő az esélye az úgynevezett hard (megállapodás nélküli) Brexitnek, így a hazai szereplőknek minél előbb meg kell tenniük a szükséges lépéseket.
Közvetlen légi járat indul Budapest és Sanghaj között Június 7-étől közvetlen légi járat indul Budapest és Sanghaj között, a Shanghai Airlines gépei hetente háromszor közlekednek majd a két város között.
Díjat kapott a váci levéltár Vác Város Levéltárának ítélte oda a 2018-as Év Levéltára díjat a Magyar Levéltárosok Egyesülete, az elismerést pénteken adták át a váci Madách Imre Művelődési Központban.
A Wizz Air szerint nagyon is jogszerű, hogy a normál kézipoggyászért is pénz kérnek A Wizzair szerint jogszerűen kérnek pénzt a fedélzeti poggyászokért, de az olasz hatóság szerint minden utasnak joga van hozzá, hogy egy normál méretű kézipoggyászt magával vigyen a gépre.
Sosem gondoltad volna, milyen elképesztő fegyvereket fejlesztett Magyarország Bár sokaknak meglepetés, hogy Magyarország fegyvergyártásba kezd a cseh tervezésű kézifegyverek helyi előállításával, az igazság az, hogy hazánk legalább kézifegyverek szintjén számtalan esetben...