Story Gála: a bejárat előtt tobzódnak a celebek

A legfontosabb pillanatok a Story Gáláról a 24.hu-n.

2019. február 9. 15:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ördög Nóra ruhabakija után királynőként tündökölt estélyi ruhájában Hazai sztárok 2018-as és 2019-es ruhája a Story-gáláról.

Ónodi Eszter a vörösszőnyeges eseményekről: nincs ez rendesen kitalálva Magyarországon A Velvet olvasói már másodszor választották meg őt az év legjobban öltözöttjének, ezért Ónodi Esztert az olyan események divatjáról kérdeztük, mint a Story Gála vagy az HBO-premierek.
Görög Zita nem engedi a gyerekeinek, hogy instagramozzanak Olvasóink szerint zsinórban másodszor volt ő a Story Gála legszebbje, de Görög Zita átcsoportosítaná a divatra szánt pénzt, és az Instagram árnyoldalairól is beszélt nekünk.

Nyári Edit már a 7. hónapban van - A Story-gálán meseszép estélyit viselt Nyári Edit volt a Story-gála legszebb kismamája.
Story Gála best of: íme a kedvenc ruháink, válasszuk ki együtt a legjobbat! Cynthia Dictator például melltartóra vetkőzött, Vasvári Vivien minibe öltözött át, Görög Zitában volt egy kis Disney-hercegnő. Ki tetszik a legjobban?
Kajdi Csaba szerint az amfAR gála nem volt olyan előkelő, mint most a Story Gála Hozzánk hasonlóan élőben közvetít a díjátadóról.