"Fidesz pártszékház" - felmatricázták az ellenzéki tüntetők az ÁSZ székházát

A teljes ellenzék - a DK-tól a Jobbikig - a Budai Várba hívta tüntetni híveit, akikkel az évértékelő Orbánt értékelő beszédek után az Állami Számvevőszék épületéhez vonultak. Nagyobb felfordulás azonban nem lett belőle. Igaz, felmatricázták a számvevőszék épületét - majd kiderül, kell-e érte büntetést fizetni.

2019. február 10. 16:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

10,5 milliárdot költött az Orbán-kormány külföldi egyetemistákra tavaly Miközben a magyar felsőoktatásban több évtizedes mélyponton van a hallgatók száma, és miközben erőn felül harcol a kormány a bevándorlással, főként a gazdasági bevándorlók ellen, egyre több külföldi d...

Az M1-en kiosztották Orbán ellenfelét és zsugorodó mikropártját, ami aztán megnyerte a választást Frans Timmermans támogatottsága kellemetlenül alacsony, ami a legitimitását is megkérdőjelezi, mondták.
Pornót kérünk, unalmas a sok duma Moszkvában jegyre adják a gyufát, Orbán csúcsformában, de félig tele a traubis üveg vagy félig üres, ha vidékről nem lehet telefonálni a BUMM-ba? Csodás gyűjtemény a neten 1989-ről.
Orbán Magyarországa is szabad ország Semmi kétség sincs efelől.
Orbán Viktor is kipróbálta a zalaegerszegi tesztpályát - VIDEÓ Utasként és sofőrként is végigment az aszfaltcsíkon.
Kocsis Györgyi: Csúcs ez a választás Csúcsjelölti rendszer ide vagy oda, nem lesz egyszerű megválasztani az Európai Bizottság Jean-Claude Junckert követő elnökét. A játszmában Orbán Viktor is részt vesz, és nem csak azzal, hogy visszavo...

Trump–Orbán-csúcs a Fehér Házban Két államférfi tárgyalt egymással Washingtonban a balliberális világ össztüze közepette.
Negyedszerre sem válaszolt nekünk Orbán Viktor a kaotikus templomavatón Nagykátán felújították a város legnagyobb katolikus templomát. Isten felújított házának átadásán a miniszterelnök volt a díszvendég. Ám meglepetésvendégek is érkeztek.
Orbán Viktor megleste Csányi Sándor titkát A kormányfő szerint errefelé szokás, hogy két-három nemzedékenként elveszik a felhalmozott vagyont. Szóval, ha magyar vagy, észnél kell lenned.
Orbán Balázs: A kampány legfontosabb témája a migráció és a terrorizmus A május 26-i európai parlamenti (EP-) választást megelőző kampány legfontosabb témája a migráció és a terrorizmus – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerdán S...
Orbán elment, hogy átadjon egy múzeumi háttérépületet, és csak akkor nem kampányolt, amikor azt mondta: Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ha képes lett volna rá, az épület azonnal aláírja Orbán Viktor 7 pontját.
Orbánról szólt a vita a francia EP-jelöltek között is A jobboldali jelölt szerint, ha nem hallgatják meg Orbánt, a Salvini-féle szélsőjobb kezeibe kerül.